War Thunder Ground Forces valami megoldás?
Figyelt kérdés
Van benne egy T-28-am és onnan lehetne a KV-1et kifejleszteni. Igen ám de nem tudom hiába van maxon a T-28 még mindig piros a KV-1 ikonja. Ez bug (mert még nyílt béta de már láttam másnál KV-1et) vagy valamit még ki kel fejleszteni. Azt írja túl kicsi a tankom szintje és az van alá írva I-III én már négyes szintű vagyok de nem értem miért nem megy.2014. máj. 23. 12:49
1/4 anonim válasza:
baloldalt van egy érték, ami mutatja hogy mennyi tankot kell kifejleszteni az adott tierben.
Példa:
Tier I és 4/6-ot mutat. Azt jelenti hogy még 1 db tier 1-es tankot kell kifejlesztened hogy mehess tier 2-be.
2/4 A kérdező kommentje:
Megvan köszönöm! Megy a zöld! még egy és megvan.
2014. máj. 23. 15:28
3/4 anonim válasza:
első vagyok bocs elírtam, a példánál 2 kell ha 4/6 van
4/4 A kérdező kommentje:
Nem számít értem. :)
2014. máj. 23. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!