Melyik jobb játék : World of Tanks vs War Thunder Ground Forces?
#1 - Mi az hogy nulla eséllyel? o_O'
Első körben négy kill és két assist, aztán a kör végén fejlesztések a tankra és mehet a következő menet.
Kb. öt-tíz körben ki lehet tapasztalni az irányítást, még tíz kör és a pályákat is lekezded feltérképezni a masinád képességeihez mérten.
Persze ez a tanulási rész újra kezdődik amint másik tankot szerzel, mert más képességekkel, más pozíciók válnak ideálissá a géped legjobb kihasználására.
Annyiból egyet tudunk érteni, hogy a WTGround Forces még kissé szegényes, de ez is csak addig marad így amíg az első hónap adatai befutnak, az éles üzemeltetésből, és onnantól bővítik a nemzeteket és a gépparkot.
A saját véleményem, tehát nem mérvadó, hogy a WT Ground forces látványban és játékélményben és kezelhetőségben jobbnak bizonyult a World of Tanks-nál a kezdetlegessége ellenére is.
Kicsit olyan érzésem van mintha a WoT készítői elvesztek volna a rengetegben. Annyi apróságra koncentrálnak (amik egyébként hangulatosak) hogy közben megfeledkeztek a legfontosabbról, a játékélményről.
(Közben pedig a fizető játékosok aránytalanul nagy előnyre tesznek szert. Értem, hogy a fizető játékosok játék élménye elsődleges szempont, de a potenciális vásárlóknak meg elveszik a kedvét a befektetéstől, ha esélytelennek érzik magukat)
Annyi eselyed van amennyire tudsz jatszani, de nincs olyan hogy 0
A ground forces sokkal jobban van optimizalva, grafikara es nethasznalatra is
A konkret tenyezo maga a jatekmenet, a wotban egy tankod van meccsenkent es nagyobb szinten megesik hogy penzileg minuszba jossz ki, a ground forcesben meg egy nemzettel mesz harcolni, annyi jarmuvet viszel ahany van a garazsban, ha kilovik hamar az elsot meg mindig van eselyed profitot,csinalni a kpvetkezo jarmuvekkel
Es nincs Hp csik, a modulos sebzes nagyobb jatekelmeny nyujt
A wot egy jó kis arcade játék lenne, de nem az, játéknak sem lehet nevezni már... Egy erőmű géppel örülsz ha van 40 fps-ed közepes grafikán, de akkor még az fps laggok garantáltak. A war thunder pedig high grafika, stabil 50 fps. Ja és a wot nagyon csúnya alapból. Meg minden kis hülyeséggel foglalkoznak, a valós problémák helyett.
A mostani 9.1-es pedig az lesz a wot sírhelye... Lebutított 90-es évekbeli robbanás effekt, pukkanás lövéshangok és jönnek a szenzációnak beállított motorfüst, ami szintén siralmas. Oké ezek tesztszerver tapasztalatok, de ismerjük a wot fejlesztőit...
A másik meg ugye a fizetés. Ha jó vagy jobb statokat akarsz akkor fizetned kell, mert a stock tankokba kell az elején az arany lőszer vagy a free xp.
Új ember vagyok.
Szerintem a WOT fényévekkel a GF háta mögött van. A GF változatos, realisztikus, + a találati kamera rika jó húzás volt. A légelhárítókat is tudod használni rendesen, ami nekem különösen tetszik. Taktikailag sokkal kihasználhatóbb, többet kell benne gondolkodni. Egyetlen probémám vele, az a rendgeteg bug. Volt olyan amikor egy pálmafa tetejére rakott, leestem és meghaltam. Máskor módszeresen átmentem egy dombon. Csúszkáltam is. Még egy dolog: az alacsony PING. Összegzésképpen egy remek játék, de inkább a BUG-okat javitsák ki, ne tegyenek bele új tankokat, ez vonatkozik az egész WT re.
WoT-ban 5000 menetet toltam eddig. WarThunder-t nemrég kezdem 1-2 hónapja. Nekem utóbbi jobban tetszik sokkal. Utálom a Healt bar-t wot-ban, meg azt, hogy összepakol 4-es szintűeket 7-esekkel, és gyakorlatilag semmi esélyem.
Warthunderben élvezem, hogy nem mark-olja az ellenséget (realisztikus módban) meg, hogy neked kell kiszámítgatni, hogy mennyivel kell fölé célozz, hogy eltaláld.
Jobban tetszik most a warthunder na... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!