Linuxosok! Miért fagy a linuxom folyton? Kezdő vagyok.
Pendrive-ról telepítettem egy régi IDE vinyóra ubuntut, összességében elég jónak tűnik, de böngészés közben teljesen lefagy az egész és az esetek többségében újraindul. Opensuse-nél is ugyanezt csinálja. Lehet esetleg a régi vinyó okozza? Sata-s hdd-re win-7 van feltelepítve csak az aktiválást kérne (ezt untam meg), amúgy stabilan fut a gépemen.
Nagy részben filmnézésre, zenehallgatására, böngészésre használom a gépet. Ubuntu alatt létezik valami program amivel hasonlóan lehet skálázni a filmeknél mint a windowsos nvidia programmal?
19-nek.
Imádom a Linux feelinget,milliószám próbáltam,tényleg állat jó kis szórakozás,csak más a mindennapi éles helyzet......
5 évente az 50e forint,amiért egy univerzál működőképes és relatíve bugmentes,(garanciális) frissülő cuccot kapok, valahol jobban megéri.:)
Imádom az OpenSource témát,de még nem nőtt fel a feladathoz,hogy egyeduralkodóvá váljon.(A szerver PC az más téma.).Tényleg príma desktop-ok vannak,de alapvetően nem mindenki számára elégségesek.Tanulni,próbálkozni első osztály mindenkinek.
21-nek
Nem tudom, hogy milyen éles helyzet lenne egy átlag felhasználónak és milyen feladathoz kellene felnőni. Itt sokaknak az a legnagyobb bajuk a Linuxszal, hogy nem tudnak játszani rajta és nincsenek olyan professzionális szoftverek hozzá, mint a Photoshop vagy a Sony Vegas pro , de aki ezek nélkül elvan, annak tökéletes választás a Linux. Van Thunderbird, Skype, FileZilla, Chrome, médialejátszó, torrentkliens stb. a pc-men, úgyhogy minden igényemet kielégít. És amíg itt az éles helyzetben jön hatezer kérdés, hogy miért nem indul a gépem, miért áll le a gépem, miért van kék halál, miért van 100%-on a procim, miért van kékhalál, hogy tudom a vírusokat kiirtani stb., az én kis Linuxom még mindig működni fog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!