Dell 3537 laptopomon ubuntut cseréltem win 7 64 bit-re. A dell által ajánlott wifi driverekkel nem megy a wifi. Se intelessel. Melyikkel menne?
Kábeles net kapcsolattal működik?
Lehet érdemes egy usb-s wifikártyát beszerezni?
Ismerősöm is most kapott ilyen gépet karácsonyra, és win8at nem akarja felrakni.
Nekem egy DELL Inspiron 17/3737-es laptoppal volt ugyan ez a problémám. Van az alján egy szervizkód, azzal a honlapon elvileg pontosan a megfelelő drivereket dobja fel, illetve a típus is stimmelt, mégsem működött.
Szerencsére a felettem beírt változattal működik, de magamtól soha nem találtam volna meg, mert gyárilag azt hazudja, hogy 1704-es driver kell neki, közben meg 1705-ös.
Sziasztok!
Most vettem én is egy Dell 3537 I3-mas laptopot és újra tettem rajta a windows (amerikai volt rajta és magyar 8.1-t tettem rá) azonban a wifi valamiért nem akar jó lenni. A hivatalos oldalról hiába szedem le nem engedi feltenni. Valaki valamilyen megoldás erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!