Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Dell 3537 laptopomon ubuntut...

Geri00 kérdése:

Dell 3537 laptopomon ubuntut cseréltem win 7 64 bit-re. A dell által ajánlott wifi driverekkel nem megy a wifi. Se intelessel. Melyikkel menne?

Figyelt kérdés
Aki hasonló problémába ütközött v tudja a megoldást, az egy linket dobhana v hasonlót. Addig eljutottam h sokaknak volt ez a probléma, fel is pakoltam egy dell wireless 1705 802.11b/g/n drivert, amit drivermax ajánlott, de csak annyit értem el, hogy mostmár felismeri a gép a hálókártyát, de használni nem lehet, nem talál seholsem hálózatot. (bill-re jelzi h bekapcsolja a wifit, de hiába)

2013. nov. 27. 16:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kábeles net kapcsolattal működik?

Lehet érdemes egy usb-s wifikártyát beszerezni?

Ismerősöm is most kapott ilyen gépet karácsonyra, és win8at nem akarja felrakni.

2013. dec. 28. 13:38
 12/17 anonim válasza:

dettó ugyanez volt a baj, ezzel végül megy:

[link]

2014. jan. 23. 23:29
 13/17 Krill válasza:

Nekem egy DELL Inspiron 17/3737-es laptoppal volt ugyan ez a problémám. Van az alján egy szervizkód, azzal a honlapon elvileg pontosan a megfelelő drivereket dobja fel, illetve a típus is stimmelt, mégsem működött.

Szerencsére a felettem beírt változattal működik, de magamtól soha nem találtam volna meg, mert gyárilag azt hazudja, hogy 1704-es driver kell neki, közben meg 1705-ös.

2014. jan. 30. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Igaz, csakhogy 3537-en nem támogatták a win7es drivereket alapból service kód ide-vagy-oda.
2014. jan. 31. 16:08
 15/17 anonim válasza:
Nekem hasonló a problémám. Én win 8.1-et használok. Nem tud elmenni se alvó módba, se hibernálni. Leállítás se működött de azt már sikerült megoldani. Miért ilyen körülményes ez a laptop?
2014. márc. 4. 21:24
 16/17 anonim válasza:

Sziasztok!

Most vettem én is egy Dell 3537 I3-mas laptopot és újra tettem rajta a windows (amerikai volt rajta és magyar 8.1-t tettem rá) azonban a wifi valamiért nem akar jó lenni. A hivatalos oldalról hiába szedem le nem engedi feltenni. Valaki valamilyen megoldás erre?

2014. aug. 7. 02:31
 17/17 P.O.C. ***** válasza:

[link]

Pontosan mit nem enged?

2014. aug. 7. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!