Van-e valakinek tapasztalata a Ronga Eszter által ajánlott internetes adminisztratív munkával kapcsolatban? Előre kér 600 forintot, ami nem egy horribilis összeg, de valamiért ódzkodom az ilyen ajánlatoktól.
Figyelt kérdés
Heti 5-30000 forint jövedelmet ígér, ami túl szépnek tűnik a mai hazai viszonyok között.2013. szept. 26. 10:59
1/3 anonim válasza:
Ha talál csak 100 embert aki szerint nem nagy összeg az a pénz és el tudja bukni gond nélkül, akkor neki is van 60 ezres bevétele úgy, hogy semmit nem dolgozik csak átveri az embereket.
Pénzt kér = megszedi magát és lelép
Elég sok jövedelemígéret piramisjátékon vagy véget nem érő próbálkozásokon alapul, az megint bukta.
2/3 anonim válasza:
Én eddig három alkalommal voltam beidézve tanúnak a rendőrségre, sértettként. Úgy, hogy én feljelentést sem tettem!!!!
Uniós jogelv alapján tilos pénzt kérni állást keresőtől (közvetítő sem kérhet). Munkáért fizetség jár, nem neked kell pénzt költened arra, hogy dolgozhass.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat.
2013. szept. 27. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!