Filmletöltős (sokak által ajánlott) oldalon sms-ben megkapott adtokkal sem tudok az ftp-re csatlakozni? Segítség!
Figyelt kérdés
Total kommanderben próbálgatom, mindent beírok (szerver, név és jelszó, de mindig hibát jelez)2009. okt. 11. 18:52
1/3 anonim válasza:
Port esetleg? Nem mindig az alap (21-es) porton működnek a fizetős ftp-k. Ilyen TC-ben a szervernév:portszám formában kell megadni, hogy melyik porton szeretnél ftp-t nyitni. Pl: ftp.gyakorikerdesek.hu:2222
BTW: te fizetsz azért hogy fél órával hamarabb legyen meg valami? :D Bármelyik ingyenes szutykon fentvan ugyanaz a cucc. Legfeljebb nem délután kettőre lesz lent, hanem négyre. Nagy ügy... "Internet is for p0rn. Free p0rn!" :D
2/3 A kérdező kommentje:
Elég szűz vagyok még ebben a témában. Máshol amit ingyenesnek néztem, ott követelik, hogy te is tölts fel. Nekem erre kicsi gyerek mellett nincs időm.Hogy a villanyszámláról ne is beszéljek. :-(
A segítséget köszönöm, megpróbálom amit mondtál.
2009. okt. 12. 12:04
3/3 anonim válasza:
Hali! TC-ben nekem sem sikerül soha de soha, bár nem próbáltam még az előttem szóló variációját. Nekem FlashFXP-m van, azzal mindig gond nélkül csatlakozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!