Geri00 kérdése:
Dell 3537 laptopomon ubuntut cseréltem win 7 64 bit-re. A
dell által ajánlott wifi driverekkel nem megy a wifi. Se
intelessel. Melyikkel menne?
1/17 A kérdező kommentje:
Aida64 alapján Atheros AR9565 wireless network adapter van benne.
[link]
It elvileg egy teljesen nagyon friss WIFI+Bluetooth drivert találsz.
Annak működnie kell, ha nincs hardveres problémád.
2013. nov. 27. 16:19
3/17 baggio0513 válasza:
Azt le tudnád írni, hogy hogyan sikerült megoldani az ubuntu helyett win7 64 bit telepítését? Nekem az istennek nem akarja bebootolni a dvdről a telepítőt, én is most vettem dell laptopot. Köszi a választ előre is!
2013. nov. 27. 20:42
4/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elvileg innen kel letölteni drivert. A 3537/ win7 6bit-esnél az összes fent vann, de a wifi drivert (ami bluetooth driver is egyben) azt csak kicsomagolja, de fel se teszi.2 csomag van, a másodikat sem. Ha a win 8-ast rakom, mert sokan azt tanácsolták, akk nyilván nem műxik.
#4 Próbáld meg, hogy írsz valamelyik DELL márkaszervíznek.
(Esetleg többnek is.)
Egy olyan cégnél, amelyik az üzleti kategóriás gépeire NBD garanciát vállal, talán előzékenyek lesznek.)
2013. nov. 28. 08:20
Jut eszembe...
Akkor se csinál semmit a telepítő, ha jobbklikk és "futtatás rendszergazdaként" paranccsal indítod?
2013. nov. 28. 08:25
7/17 A kérdező kommentje:
Semmit.:/ egyébként könnyű volt feltenni a windowst.biosban állítsd be h cdről bootoljon.win telepítő cd elvégzi a többit.formázd a partíciókat.az lehozza az ubuntut.máshogy ellenkezni fog az ubuntu,ha külön uninstallálod az oprendszert
8/17 baggio0513 válasza:
Szia! Mindenkitől ezt hallom, hogy állítsam be. Le tudnád írni, hogy neked pontosan mik voltak be állítva? Mikor benyomom a gépet, boot setup-ban beállítom, a "Legacy Boot: CD/DVD/CD-RW Drive" menüpontot, majd enter, és kis hatásszünettel betölti az ubuntut, de semmi telepítő nem jön be előtte hogy formázni tudjak. A beállított bootolásomnál Legacy módban a Secure boot ki van kapcsolva. Hallottam olyat hogy kapcsoljam ki a secure bootot UEFI-ben. Beállítottam, hogy UEFI MOD: SECURE BOOT:OFF És kiírja a laptop, hogy Cheking media: No boot device found. És semmit nem csinál. Tanácstalan vagyok
2013. nov. 28. 09:32
2013 december 10-én megjelent win7-re a
"Dell Wireless 1705 Wi-Fi + Bluetooth Driver". Ez elvileg jó lesz hozzá.
Erről az oldalról le tudod tölteni a drivereket:
[link]
Válasszátok ki az operációs rendszert.
Win7-ből csak a 64bites verziót támogatja!
Ha ki lett választva, hogy mit kell letölteni, az oldal tetején rá lehet kattintani, hogy "Save/Edit This List". Innen engedi egyesével letölteni a drivereket.
2013. dec. 27. 17:18
10/17 A kérdező kommentje:
Win7 64bit/ dec 10-es drivert tettem fel. A probléma továbbra is fennáll...
Kapcsolódó kérdések: