Van valami jó autós játék pc-re? (Ilyesi mint például: NFS Sorozat, GRID, Test Drive Sorozat, Dirt, Coolin Mcrae? )
Valamilyen uj játék kelle! Ami 2007 felett van kb.!
Gépem: Radeon 9800 Pro 128mb Shader 2.0, 1GB RAM DDR2, P4 3GHZ, Windows 7 Ultimate 32bit.
Köszi elöre is!!
Hát mondjuk az nfs underground,underground2.most wanted
colin mcrae rally 1,2 nfs shift
Tudom hogy már régi kérdés de!
Az első válaszoló oké "picit,, trehányan fogalmazott, de a kérdező szintúgy sőt, elkezdett mindenkit szídni, és ezt folytatták a válaszolok, nyugi emberek! Meg lehet ezt oldani vita nélkül is.
Nekem sem egy atomerőművem van 2018-ban és mégis, eldöcög rajta amit rá erőltetek, még ha 2 percenként ki is fagy rajta, de legalább elindítja (Lásd:Wot)
UI:
2GB DDR2 RAM
GTX 7200GS/7300SE
2GHz-es processzor, és láss csodát nekem ez is elég, bár az alapot nem én vettem, ahhoz hogy 11 éve döcögjön nekem is hozzá kellett tennem :D
Node a téma
Több fajta játékot is tudok ajánlani.
Ha szereted azokat a játékokat amiben építhetsz, és alkothatsz, esetleg csinálhatsz egy családot is akkor:
The sims, The Sims 2, esetleg 3
Vagy ugye a szokásos minecraft..
Cod 4 talán eldöcögne
NFS Un.2
Dirt...öhmmm talán
fable
spore
gta vc vagy talán sa
ééés kb ennyi :D
UI:a szidást elfogadom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!