Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valami jó autós játék...

Van valami jó autós játék pc-re? (Ilyesi mint például: NFS Sorozat, GRID, Test Drive Sorozat, Dirt, Coolin Mcrae? )

Figyelt kérdés

Valamilyen uj játék kelle! Ami 2007 felett van kb.!

Gépem: Radeon 9800 Pro 128mb Shader 2.0, 1GB RAM DDR2, P4 3GHZ, Windows 7 Ultimate 32bit.

Köszi elöre is!!

2013. márc. 28. 23:04
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Ez az mond meg a frankót :)
2016. márc. 10. 14:05
 42/44 Feca20 válasza:
Én a helyedben bevinném egy múzeumba és az ott kapott vagyonból vennék egy XXI. századi gépet,ami használni is lehet.Ami szerintem biztosan elmenne a gépeden max grafikán 60fps-el az a Terep2.
2016. okt. 17. 20:21
 43/44 anonim válasza:

Hát mondjuk az nfs underground,underground2.most wanted

colin mcrae rally 1,2 nfs shift

2016. dec. 17. 19:41
 44/44 anonim válasza:

Tudom hogy már régi kérdés de!

Az első válaszoló oké "picit,, trehányan fogalmazott, de a kérdező szintúgy sőt, elkezdett mindenkit szídni, és ezt folytatták a válaszolok, nyugi emberek! Meg lehet ezt oldani vita nélkül is.

Nekem sem egy atomerőművem van 2018-ban és mégis, eldöcög rajta amit rá erőltetek, még ha 2 percenként ki is fagy rajta, de legalább elindítja (Lásd:Wot)

UI:

2GB DDR2 RAM

GTX 7200GS/7300SE

2GHz-es processzor, és láss csodát nekem ez is elég, bár az alapot nem én vettem, ahhoz hogy 11 éve döcögjön nekem is hozzá kellett tennem :D

Node a téma

Több fajta játékot is tudok ajánlani.

Ha szereted azokat a játékokat amiben építhetsz, és alkothatsz, esetleg csinálhatsz egy családot is akkor:

The sims, The Sims 2, esetleg 3

Vagy ugye a szokásos minecraft..

Cod 4 talán eldöcögne

NFS Un.2

Dirt...öhmmm talán

fable

spore

gta vc vagy talán sa

ééés kb ennyi :D

UI:a szidást elfogadom :D

2018. jún. 13. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!