Van valami jó autós játék pc-re? (Ilyesi mint például: NFS Sorozat, GRID, Test Drive Sorozat, Dirt, Coolin Mcrae? )
Valamilyen uj játék kelle! Ami 2007 felett van kb.!
Gépem: Radeon 9800 Pro 128mb Shader 2.0, 1GB RAM DDR2, P4 3GHZ, Windows 7 Ultimate 32bit.
Köszi elöre is!!
Need for Speed Underground 2-1 nagyon jó játékok.
GRID is eldöcög.
Flatout 1
Colin Mcrae Rally régebbi részekből.
Ha veszel még bele (minimum) 1GB RAM-ot akkor elmegy a Team Fortress 2 de remélem a videókártyád az jobb egy NVIDIA GeForce 6200-nál.
De vannak fórumok,Oldalak ahonna rengetek régi autós játékot megismerhetsz.Vannak jó minimalista játékok.
Még jóhogy nem a BF 3-at akarod erre rátenni.
Ne aggódj nekem is csak egy szintel jobb a gépem.
annyira tetszik hogy sokan leszóljátok mások gépét!
sztem nektek sincsen jobb ;)
más részről ha már nem jó a konfigja a "mai" játékokoz azt szépen is el lehet mondani...nem kell egyből mondani neki hogy ez egy szar,fos stb..
Erre a gépre te ráerőszakoltál egy Win7-et?? :) Még xp-vel is csigalassú.
Ezzel ne játszál inkább gépelj worldbe :)
Bocs de ez semmire se jó kb.
Tóth Renátó
te értelmi bajos vagy menny vissza inkább a gépigény.hu-ra és ott írd a hülyeségeket.
Tényleg rengeteg hü.lye van itt.
Aki szerint nem sz.ar ez a konfig az lője fejbe magát.
Ezen az underground 2 talán elmegy, de win7-el az se biztos.
A youtube videók nem akadnak kedves kérdező??
Először is tegyél rá xp-t. Bár volt itt olyan kommentelő szaki aki a következőt írta:
"amúgy meg a kevesebb helyen a windows is kevésbé terpeszkedik el és kevesebb ram kell neki mint egy nagyobb memóriájú gépen"
Szóval ezek szerint inkább vegyek a gépembe egy 8mb-os sd ram-ot mert azon aztán abszolút nem lesz memória igénye a windowsnak, és ezerrel fog szaladni minden amit akarok :) ?? Logikád, és hozzáértésed az van :)
Nem arról van szó, hogy van akinek nem tellik rá meg, hogy nekem is a pic.sám alá rakták stb. Nem rakták képzeljétek, de mindig cseréltem, amikor láttam, hogy már ideje, és ez nem került hatalmas összegekbe, ez a konfig ami fent van írva, nem ér 5 ezernél többet, házzal, és Hdd-vel együtt!!! kb 10-ezerből fel lehetne húzni egy már valamire valót mondjuk dualcore 3ghz és 2gb ram, meg egy 512-es kártya. Szerintem nem egy lényeges ár. Ráadásul, 3 részletben is meg lehet csinálni, ami kb 3300ft egyszerre!! A net előfizuja több havonta az biztos. És ha net előfizura tellik, akkor lenne neki 10-ezre, hogy felhúzza a gépet, ha már annyira játszani akar ugye?!!! és az Underground-ot lefostalicskázza, mert hát neki a Cod ModernWarfare kell biztos, de ugye tudjuk, egy kedves kommentelőtől, hogy elfut a Cod4 Win7-alatt full grafikán, 512mb ram-on is :) igaz, hogy már csak az ajánlott gépigénye 1gb Xp-alatt, és 2gb Vista alatt :) [link]
Szóval szerintem, ha valaki lefostalicskázza a géped, akkor nem anyázni kéne, hanem elgondolkozni, hogy tényleg egy fostalicska. És ne akarj ezen játszani mert nem lehet, nem fogsz tudni, főleg Win7-el terhelve szerencsétlent.
Inkább tanulj okosodj, rád fér az biztos.
Ha meg kb 9 éves vagy, és anyudéktől kaptad, hogy játszál picit, akkor igen is, ott az underground 1-2, meg egyéb ezer éves játékok, amik amúgy sokkal jobbak mint sok mai. Kérjél inkább PS-t karácsonyra aztán azzal nem lesz gépigény gondod!!!
Utolsó#
Te se lehetsz több mint 15. Viszont ha igen, tényleg gondok vannak. :) Mindig is bírtam az ilyen életteleneket akik számítógépes témákban oltanak másokat mert a való életben senkik és csak itt tudják kiélni a dühüket... Ja és nézd már meg hogy 3 évvel ezelőtti a kiírás.
Szia én vagyok az akit beoltottál :)
Nézd már meg, hogy te is egy 3 éves kiíráshoz írtál :)
Amúgy meg ha végig olvasod a 4 oldalt nem én vagyok az első aki most írt hozzá, és ami tény az tény. nem anyáznia kéne a kérdezőnek amiért leszarozták a gépét.
Hanem beismernie, hogy az. Aztán ésszerű keretek között gondolkozni játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!