Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez melyik játék volt?

Ez melyik játék volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Régen, amikor még windwos xp operációs rendszer volt a gépemen, volt egy alap játék amiben távirányítós autókkal lehetett menni nem teljesen felül nézetben de majdnem olyanban. És 100% hogy nem a Revolt volt az. Hogy hívták ezt a játékot???

#PC #számítógépes játék #PC játék #Windows xp alap játék #autós pc játék #xp játék #ez melyik pc játék #ez melyik játék
2013. márc. 23. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Ignition?
2013. márc. 27. 12:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát, olyasmi volt de jobb volt a grafikája, és voltam benne olyan képességek. Arra emlékszem h olyasmi autó volt a demo-ban, mert csak 2 féle autód lehetett. Volt 1 monster truck távírányítós autó meg egy olyan féle autó ami a revolt borítóján volt: [link] <-- ez itt
2013. ápr. 1. 18:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja, meg ha megvásároltad, akkor lehetett rá festést venni
2013. ápr. 1. 18:30
 4/10 Alaque válasza:
Re-volt. Azt hiszem így írják a címét.
2013. máj. 3. 07:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a kérdés részletes elolvasását!
2013. máj. 3. 13:16
 6/10 Alaque válasza:
Bocsánat, benéztem. :)
2013. máj. 3. 18:40
 7/10 A kérdező kommentje:
A játék maga, felülnézetes volt. De nem úgy mint a GTA 2. Olyan 3D féle felülnézetes volt. És a menüje egy polc volt ahol ki lehetett választani az távirányítós autókat. Nem úgy mint a Revoltban, hanem 2D módban. Alapból csak 2 pálya volt, de csak az egyikre emlékszem csak ami egy homokos pálya volt ahol lehetett ugratni. És volt bal alsó sarokban egy térkép. De csak ennyit lehetett kb. csinálni mert ez egy demo volt. Ja, és bocsi de nem volt alapjáték. Sorry előre is!
2013. júl. 21. 13:55
 8/10 Alaque válasza:
Volt régen egy ilyen távirányítós felülnézetes játék, aminek a mintájára szerintem az Ignitiont csinálhatták: Micro Machines. Az első részt ismertem, az még DOS-os volt. Nem lehet, hogy a Micro Machines 2-re gondolsz? Úgy tudom, hogy az már félig-meddig 3D-s lett, és Windowsra készítették el.
2013. júl. 21. 14:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Utána néztem és nem ez volt. Hihetetlen, pedig eléggé hasonlít. Ennek nem igazán láttam, hogy a menüjében polc lett volna. Ja, és még az információt a játékról akkor még jobban bővíteném. A demo részében alapból 2 autót lehetett csak használni. Az egyik olyanféle autó volt, amit az első kommentemben linkeltem. A második meg egy monster volt. Igazából, vissza emlékezésből azt hiszem egy újsághoz adták a játékot, de nagyon régen. És voltak rajta demo-k, és ez a játék is azt hiszem rajta volt. viszont a cd elveszett, és a gép amin rajta volt, de aztán törölve lett. De azt nem én csináltam, hanem a szüleim.
2013. júl. 21. 22:51
 10/10 A kérdező kommentje:
MEGVAN! A játék neve: 3D Ultra Radio Control Racers. De, azért köszönöm a segítséget!
2013. dec. 24. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!