Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valami jó autós játék...

Van valami jó autós játék pc-re? (Ilyesi mint például: NFS Sorozat, GRID, Test Drive Sorozat, Dirt, Coolin Mcrae? )

Figyelt kérdés

Valamilyen uj játék kelle! Ami 2007 felett van kb.!

Gépem: Radeon 9800 Pro 128mb Shader 2.0, 1GB RAM DDR2, P4 3GHZ, Windows 7 Ultimate 32bit.

Köszi elöre is!!

2013. márc. 28. 23:04
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó,szerintem te hülyébb vagy mint az eddigi válaszolók összesen... Már bocs..
2013. dec. 9. 20:42
 22/44 anonim válasza:
57%
persze 512mb rammal elment a cod4 maxn? hány fps.el 2-3?
2013. dec. 17. 19:04
 23/44 anonim ***** válasza:
59%
persze utána beültél a bugattidba és elmentél vele amerikába!
2013. dec. 18. 10:23
 24/44 supergamer válasza:
0%

Akkor

1. Kommentelők ha csak azért írtok be hogy azt írjátok : "szar a géped" akkor ne írjatok be (ez a kommentelőkhöz szólt)

2. Én ajánlanám neked a Grid 2-őt érdemes megnézni :)

2014. jan. 13. 20:44
 25/44 Sepi20 válasza:
19%

Szia! Látom itt hatalmas háború folyik :D

Én is autós játékot keresek,csak kicsit komolyabbat!

Amit neked ajánlanék, az elhangzott Underground 2, esetleg a Most Wanted! Sajnos az Nfs szériából a Carbon után nem igazán készült rendes alkotás, arról nem is beszélve,hogy a géped nem bírná el!

Egy kis viszonyítási alapnak, az én gépem :

(ja és nem alám tették, én elég keményen dolgoztam, hogy ilyen gépem legyen, és még nem vagyok vele megelégedve!!!!)

Proci: AMD Athlon X4 quad core 3.4 GHz

Ram : 8 gb DDR 3

videókari: 1GB de cserélem 2-re ha lesz rá kedvem.

Ha valaki tud, írhatna nekem is valami játékot :)

2014. febr. 5. 16:29
 26/44 anonim ***** válasza:
65%

Én írnék, de az, hogy 1Gb videokártya már is megállította a gondolatmenetem..

Meg mi az, hogy cseréled 2Gb-ra?!

Jó nagy gyökér vagy ember..

Most én nem tudhatom, hogy egy játékra elegendő videokártyád van, vagy egy hulladék, amire parasztvakítás céljából dobnak rá 1GB/2GB RAMot.

(Látom téged is vakítottak ;) )

Mondanám, hogy próbáld ki a NFS The RUN-t, és a Rivals-t( A The RUN nekem tetszett, a Rivals-ról eddig csak jókat olvastam), de, ha mondjuk, az az "1GB VGA" egy GT 610, akkor gyullad is a gép okostojás ;)

Ha kedved lesz cseréld GT 610 2Gb-ra, dobj ki pénzt a kukába.. ;)

(Egyébként ha kérdésed van, írnod kellett volna kérdést, nem más kérdése alá.. -.-" )

2014. febr. 20. 00:53
 27/44 anonim válasza:
Miért kell egyből anyázni meg káromkodni meg leszólni a másik gépét hogy fos amúgy meg a kevesebb helyen a windows is kevésbé terpeszkedik el és kevesebb ram kell neki mint egy nagyobb memóriájú gépen és amúgy meg a nfs-nek van egy csomó olyan játéka ami menne a gépeden és fantasztikus játék élményt nyújt pl a most wanted 2005-ben készül első kiadása
2014. máj. 7. 18:13
 28/44 anonim ***** válasza:
Úgy van sok tizenéves f@.szkalap, mert gondolom ti saját pénzből vettétek a gépeteket.
2014. júl. 25. 15:11
 29/44 szatilaci válasza:
mi a f...-ért kell leszolni más gépét mert nektek ki nyalják a seggeteket attol nem kell leszolni a másét!
2014. júl. 26. 08:03
 30/44 szatilaci válasza:
De tudom ajánlani a nfs most wantedet , az nfs undercovert vagy a nfs pro street
2014. júl. 26. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!