Mindig azt mondják hogy csalok CoD4-ben?
Figyelt kérdés
A tényleges kérdés az hogy megoldható-e az hogy egy webkamerával filmezem a monitort, közben az admin pedig tudja nézni (mondjuk skypeon) hogy csalok-e? Mekkora sávszélesség kell a kamerának? Nem nő meg tőle a pingem?2012. aug. 9. 15:54
1/11 anonim válasza:
Vagy nőlj fel és játsz Battlefield-el.
2/11 A kérdező kommentje:
inkább a kérdésre válaszolj, (játszom bf3-at is)
2012. aug. 9. 15:57
3/11 anonim válasza:
Frapssal készíthetsz gameplay videót, ami később elküldesz neki e-mailben, FaceBookon, floppy-n, stb.
G.
4/11 A kérdező kommentje:
akkor azt mondja hogy akkor nem csaltam, ezért próbálnék élő képet
2012. aug. 9. 16:03
5/11 anonim válasza:
Most komolyan ha ő spectate módban van, akkor gondolom van lehetősége téged FPS nézetben nézni. Na, ha ezt összehasonlítja az általad küldött videóval, akkor már tudja, hogy az akkor készült, amikor te mondtad.
G.
6/11 A kérdező kommentje:
nem egészen mert spec-ben nem látszik ha wh-zom, a piros négyzetek vagy mik, de a kamera felvételén látszana ha wh-znék.
2012. aug. 9. 16:38
7/11 A kérdező kommentje:
bocs
félreolvastam igazad van de engem ez a megoldás érdekelkne amit írtam. megoldható?
2012. aug. 9. 16:39
8/11 tpeti1996 válasza:
Ha az admin éppen nem vak akkor specben látja hogy ki whzik és ki nem. Azért az gyanús ha vki lekövet egy másik embert a falon.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem csalok. Csak tudom hogy hol fog jönni és már előre benézek oda. Most találtam az xfire közvetítést ami sztem jó lesz nekem ha sikerül összehozni.
2012. aug. 15. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!