Doug79 kérdése:
Wettem egy számítógépet eredeti angol windows 7 home premium van rajta állítólag magyar nyelvű volt csak újratelepítették és angol nyelvű lett. De most kérdem és azt mondják hogy ezt a windowst nem lehet magyarítani. Valaki járt már így?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 14:46
1/17 anonim válasza:
elvileg csak az ultimate-re lehet nyelvi csomagot telepíteni, de ha jól tudom, ez csak a windows update-re vonatkozik. de azért még megpróbálhatod, hátha: start menü, vezérlőpult, windows update, frissítések keresése (bal oldalt), és itt nekem olyat tesz ki, hogy 35 választható frissítés (ez 35 különböző nyelv, ami nincs telepítve)
itt találhatsz segítséget:
3/17 anonim válasza:
@pc platinium
a kérdezőnek home van
4/17 anonim válasza:
Ó ,, ezt nem is figyeltem
akkor ujratelepités
5/17 anonim válasza:
nehogy újra telepítsd én valami full alap win 7.et magyarositottam csak már nem tudom honnan tudtam meg hogy kel de utánna nézek és linkelek
6/17 anonim válasza:
7/17 A kérdező kommentje:
de ebben a cikkben csak az ultimate verzió magyarítása van.... megpróbáltam és azzal nem volt okés :-(
2012. márc. 31. 17:51
8/17 anonim válasza:
van szervizcsomag telepítve? (SP1)
9/17 A kérdező kommentje:
ezt telepítettem de ez nem vált be sajnos.... mondjuk full amatőr vagyok úgy hogy szakszavakat ne használjatok :-)
2012. márc. 31. 18:18
10/17 A kérdező kommentje:
meg a vistallizatoron csak vista sp1 et találok
most vajon mit kéne leszednem hogy jó legyen.... lehet tényleg nem lehet magyarítani a home premiumot?
2012. márc. 31. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!