A formázás során törölt fájloknak örökre mondjak búcsút? = (
Figyelt kérdés
Én hülye analfabéta piszkáltam a telefonom amiben egy micro SD kártya volt..és mikor kiírta formázás persze hogy megnyomtam..de nagyon fontos emlékek vannak rajta..valahogy (akárhogy) nem lehet visszacsinálni?:O:"(2012. ápr. 13. 22:09
1/10 anonim válasza:
Sajnos azt kell, hogy mondjam ezek az emlékek a szívedben fognak tovább élni.
2/10 A kérdező kommentje:
:(( Azért köszi a választ
2012. ápr. 13. 22:13
3/10 anonim válasza:
próbálkozz meg pár fájl visszaállító programmal.
pl.: pandora recovery
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy azoknak akik értenek hozzá vicces kérdés lesz, de mivel én nagyon nem értek hozzá megkérdezem: Van valami időkorlát...vagy ilyesmi szóval bármikor futtathatom ezeket kártyaleolvasóval vagy csak egy bizonyos ideig?
2012. ápr. 13. 22:18
5/10 anonim válasza:
csak írási műveletet ne csináljon rajta semmi.. addig próbálhatsz
most hirtelen nem tudom hogy az a memkarit gyorsformázással csinálja-e vagy teljessel
gyorsnál lehet esélyed
6/10 anonim válasza:
Vedd ki a kártyát és kártyaolvasóval nyisd meg egy számítógépen, majd futtasd egy GetDataBack vagy bármilyen file visszaállító progit. Nagy eséllyel lehet visszanyerni az adatokat egészen addig amíg nem másolsz valamit a memóriakártyádra.
7/10 anonim válasza:
Az egyben lévő fájlokat a headerből vissza lehet állítani. Csak lesz egy csomó anoním nevű fájl, amit esetleg újból el kell helyezni hová való.
8/10 A kérdező kommentje:
valaki lépésről lépésre leírná ? :$$
2012. ápr. 14. 10:37
9/10 A kérdező kommentje:
Elvittük egy szakemberhez aki valószínűleg meg tudja oldani:D de köszönöm a segítséget, mert különben ha nem mondjátok hozzápiszkálok:D
2012. ápr. 14. 19:10
10/10 anonim válasza:
De van a free undelte program is amin megtalálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!