Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kitoroltem az osszes yahoo...

Kitoroltem az osszes yahoo beszelgetesemet. Megis az asszony megtudja nezni oket. Hol tud visszanezni mindent amit kitoroltem a mailbol es a messengerbol is. Kikell torolnom minnel elobb. megoldas?

Figyelt kérdés
A jelszavamat megvaltoztattam de meg is azt szeretnem h ujra megadom es megmondom.hogy na csak ugyesen ugysem talalsz semmit. de foggalmam sincs, h hova mentheti meg a 2 evvel ezelottieket is megnezte. eszmeletlen. Help me please
2012. ápr. 17. 23:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Úgy látom, hogy a hozzászólók közül, egyedül a 00:27-es konyít a pc-hez!!

Sajnos van egy rossz hírem.

Te NEM tudod kitörölni véglegesen, mert nem értesz hozzá.

Amúgy megsúgom, hogy bármikor vissza lehet állítani a kitörölt előzményeket egy megfelelő progíval.

Éppen most állítottam vissza, agy SD kártyán, a kitörölt fotókat.

Azt tudom tanácsolni, hogy kérjél meg egy hozzáértőt, hogy egy megfelelő progíval, törölje a dolgaidat.

üdv.

2012. ápr. 18. 00:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is eszembe jutott a keylogger, de hát csak nincs fent már 2 éve? :D meg aztán egy valamirevaló vírusirtó rögtön kiszűri, legalábbis a mi gépeinken így van. Egyszer ugyanis felraktam a párom gépére, kíváncsi voltam, mi lesz, ő szintén nem nagy agy gép terén. Hát 20 percen belül kidobta az AVG és már tette is karanténba.
2012. ápr. 18. 00:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondom meg, bibibi :D

így jár az, aki nem kellően óvatos :D

Inkább ékezeteket, meg egy helyes Helyesírási kéziszótárt vegyél, de lehet, hogy asszony is, csak a nyelvtani hibákat keresi a levelezéseidben.

2012. ápr. 18. 01:12
 14/17 anonim ***** válasza:

"Hát 20 percen belül kidobta az AVG és már tette is karanténba."

Hát kérem, ha már "kontárkodunk" tegyük jól. Az AVG-nek hozzá kell adni kivételként a keylogger-fájlt :) Szóval anélkül valóban ártalmas kódnak fogja venni.

2012. ápr. 18. 02:01
 15/17 anonim válasza:
Törölj néhány rendszerfájlt és telepítsd újra a gépet. Mindent kitöröl.
2012. ápr. 18. 06:36
 16/17 anonim ***** válasza:

"Hát kérem, ha már "kontárkodunk" tegyük jól. Az AVG-nek hozzá kell adni kivételként a keylogger-fájlt :) Szóval anélkül valóban ártalmas kódnak fogja venni."

Megtettem. :D ennek ellenére kidobja. De nem is csak ezt, mikor még fent volt a cacaoweb, amivel megavideon néztem filmeket, azt is naponta kidobta, pedig fel volt vetetve a kivételekhez. Az avg túl okos. :D

2012. ápr. 18. 13:37
 17/17 A kérdező kommentje:
ennyire ne menjunk messze skacok,az asszony nem valami guru,csak siman visszanezte valahol es tuti h nem a keyloggert hasznalta. mai "ifjusag" szinten en is ertek a pchez emberkek,hisz 22 vagyok, maradjunk a foldon. valami tök primitiv modszerrel megnezte,ennyi. nem kell hokuszpokuszra gondolni. ertelmes valaszokat szerenek,mondjuk volt 1-2 es koszonom is nekik de ne tulozzatok es ne szarnyaljatok messze, banalis lehet az egesz,csak nem tudok rola es az okos haverjaim sem tudjak mi lehet az,ezert kerdeztelek titeket. a masik meg az, h amiert nem csalom meg az "asszonyt", nem azt jelenti,h nem lehet 1-2 felreertheto beszelgetesem yahoo messen, ugyh ne farasszak magukat azok,akik csak tamadni akarnak,mert nem erdekeeeel. belekot az egyik a helyesirasomba...tudok en helyesen irni ha akarok,de ugy velem nem ez volt a fo celpont a kerdesemben...huje vagy mar? vagy mi van? kerlek skacok segitsetek a kerdesemmel kapcsolatosan,es ha ekezet,ismetlem "ékezet" nélkül irok attol meg ertheto,nem hiaba csinaltam felhasznalot itt. szerintem korrekt lenne ha a kerdes lenne a lenyeg nem a korulmenyek. koszonom megerteseteket, a kérdező :)
2012. ápr. 19. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!