Kitoroltem az osszes yahoo beszelgetesemet. Megis az asszony megtudja nezni oket. Hol tud visszanezni mindent amit kitoroltem a mailbol es a messengerbol is. Kikell torolnom minnel elobb. megoldas?
Úgy látom, hogy a hozzászólók közül, egyedül a 00:27-es konyít a pc-hez!!
Sajnos van egy rossz hírem.
Te NEM tudod kitörölni véglegesen, mert nem értesz hozzá.
Amúgy megsúgom, hogy bármikor vissza lehet állítani a kitörölt előzményeket egy megfelelő progíval.
Éppen most állítottam vissza, agy SD kártyán, a kitörölt fotókat.
Azt tudom tanácsolni, hogy kérjél meg egy hozzáértőt, hogy egy megfelelő progíval, törölje a dolgaidat.
üdv.
Én nem mondom meg, bibibi :D
így jár az, aki nem kellően óvatos :D
Inkább ékezeteket, meg egy helyes Helyesírási kéziszótárt vegyél, de lehet, hogy asszony is, csak a nyelvtani hibákat keresi a levelezéseidben.
"Hát 20 percen belül kidobta az AVG és már tette is karanténba."
Hát kérem, ha már "kontárkodunk" tegyük jól. Az AVG-nek hozzá kell adni kivételként a keylogger-fájlt :) Szóval anélkül valóban ártalmas kódnak fogja venni.
"Hát kérem, ha már "kontárkodunk" tegyük jól. Az AVG-nek hozzá kell adni kivételként a keylogger-fájlt :) Szóval anélkül valóban ártalmas kódnak fogja venni."
Megtettem. :D ennek ellenére kidobja. De nem is csak ezt, mikor még fent volt a cacaoweb, amivel megavideon néztem filmeket, azt is naponta kidobta, pedig fel volt vetetve a kivételekhez. Az avg túl okos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!