Kitoroltem az osszes yahoo beszelgetesemet. Megis az asszony megtudja nezni oket. Hol tud visszanezni mindent amit kitoroltem a mailbol es a messengerbol is. Kikell torolnom minnel elobb. megoldas?
véletlen entereztem :S
szóval: keresd meg azt a mappát, ami a gép nevén van, abban a mappában van olyan, hogy dokumentumok, azon belül beérkezett fájlok. Ha jól emlékszem, akkor ide menti, de ha nem, akkor is a dok. mappán belül valahova
esetleg írd be a keresőbe annak a nck-nevét, akivel beszéltél és lementette a gép, ha kidobja, akkor jobb klikk--> mutatás mappában, és már meg is van a mappa, ahova ment mindent
Csinálhatsz te akármit, ha az asszonypajtás pár perc utánafigyelés után, ügyeskedve felrakott egy keylogger-t. :D
Hogy érthető legyen:
A Keylogger naplózza az összes billentyűleütést, és elment minden, a vágólapra helyezett szöveget. A megadott időközönként elmentett képernyőfelvételeknek köszönhetően, Ön a számítógépe használatának teljes képes történelmét kapja. A Refog Keylogger képes a legtöbb azonnali üzenetküldő programban kapott és elküldött információk rögzítésére, naplózza a családtagok által meglátogatott honlapokat és hálózati helyeket, és a számítógépen futtatott alkalmazásokat.
Jelszavas kémprogi, ami időközönként mindenedről küld egy e-mailt az asszonykának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!