Keylogger kérdések, kérem hozzáértök válaszoljanak?
1.Létezik olyan keylogger amit képbe rejtve el lehet küldeni a célgépre,és egy adott e-mail címre küldi a program a dolgokat?
2.Most akkor a vírusirtó felismeri, vagy nem?
3.Kideríthetö, hogy ki küldte a keyloggert a gépre? (IP cím?)
4.Ezért feljelenthetnek?
2. igen
3. igen
4. bűntény, hiszen személyes adatokat lopsz, köztük bankártya adatokat is például
1. beteheted képbe, de nem igazán fog futni, az e-mail küldés nem gond.
2. Igen. (Bár ha magad írod és hülye a vírusirtó TALÁN nem, de erre kicsi az esély.)
3. Program és felhasználó függő. (Ha valamilyen FTP-re pakolja a dolgokat, akkor vissza keresni nem olyan könnyű + ha az illető mondjuk már törölte a levelet amiben kapta, nehéz kideríteni honnan jött....)
4. Igen!! Valószínűleg el is visznek a rendőrök.
Ez komoly, el is visznek érte??!! wow.
5.Ha hozzáférek a célgéphez, feltünésmentesen tudom telepíteni? és akkor pl. bárki feltehette neki, akár ö maga is, szoval nem derülhet ki, hogy én voltam. vagy tévedek?
Igen, elvihetnek érte. Akár börtönbüntetést is kaphatsz.
5: Az rendben van, hogy felteszed, nade az adatokhoz valahogy hozzá is kell férned amit leloggolt, nem?
Tehát vagy elküldi neked egy e-mail címre (lebukási lehetőség, kiderül az e-mail cím, e-mail szolgáltatótól a rendőrség bármikor lekérhet levelezési, és belépési adatokat), vagy feltölti egy ftp-re (ftp is loggol, tehát ismét lebukási lehetőség), vagy te ellenőrzöd mindig az adott gépen. (ismét lebukási lehetőség)
1. Nem. Ha képbe rejted, akkor hogy futtatod a keyloggert, meg aztán egy keyloggert, ha már működik a legutolsó vírusírtó is felismeri...
2. Mint írtam szinte az összes
3. Nem tudod így elküldeni, de ha küldesz valamit, kideríthető...
4. Ha akar, akkor igen...
Ha feljelent, akkor igen, mivel visszaéltél az ő adataival.
(Ez is lopás ám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!