Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek a vírusírtómmal?

Mit tegyek a vírusírtómmal?

Figyelt kérdés
Lassan lejár a trial avastom, már csak 8 nap van hátra, de mióta fennt van talált egynéhány vírust a gépen amit karanténba is helyezett, hogyan tegyem újra, hogy megint 30 napig ne legyen gond vele úgy, hogy közben ne szabaduljanak ki a vírusok!
2011. szept. 10. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Bocs hogy ezt mondom... de az avast egy ritka szar vírusírtó... Szerintem a Comodo Internet Security premium sokkal jobb. Ingyenes, van benne és van benne tűzfal is... Amúgy nem fognak kiszabadulni a vírusok...
2011. szept. 10. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Első, a Comodo legfeljebb akkor jó, ha szaki vagy és be tudod állítani. Ő nem az, mivel a regisztráció gombot sem találja (feltéve, hogy az ingyenest tette fel belőle, aminél a regisztráció ingyenes, 1 évig jó, aztán szintén ingyen hosszabbítható, stb), ha meg komolyabb verziókkal kísérletezik, akkor tájékoztatás céljából: az Avast ingyenes terméke a legtöbb gyártó fizetős verziójával emlehetgető egy lapon, nem egy esetben le is alázza őket. A Comodohoz volt szerencsétlenségem, ennél csak egy rosszabbat láttam, a Pandát, egyiket sem ajánlom! Az Avastnál jobb legálisan ingyenes vírusirtót jelenleg nem találsz a piacon. Úgy mondom ezt, hogy gyakorlatilag mindet próbáltam, ami számít.
2011. szept. 10. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
vírusirtó törlésekor a karantén tartalma is törlődik, onnan már semmi nem árthat a gépnek, hacsak te manuálisan vissza nem rakod, előző voltam
2011. szept. 10. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:

A karanténból nem fognak kiszabadulni, törli őket.

A Commodo tényleg elég bonyolult és nekem nagyon fogta a gépet.

2011. szept. 11. 00:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem az hogy nem találom a regisztrációs gombot, ez amúgy trial verzió, csak nm szeretek Szívni az ilyen regisztrációs sz*arokkal! De a kérdésre a választ megkaptam, tehát törlődik a karantén tartalma, az a lényeg! Tehát mégegyszer újrarakom a vírusírtót és kész! Köszi a válaszokat!
2011. szept. 11. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és nekem is volt szerencsém megtapasztalni a Commodo bonyolultságát, egyszer sikerült beállítani nekem is, de akkor is elég volt belőle, és amúgy is tényleg fogta a gépet, mert miután letöröltem, azután már sokkal gyorsabb lett a betöltés meg minden! Pedig míg fent volt még az msconfig-ba is kikapcsoltam az automatikusan induló programokat(mert ott könnyebb sztem)!
2011. szept. 11. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szinte az összes tűzfalat végigpróbáltam ami létezik és az Ashampoo Firewallnál állapodtam meg. Az nem fogja a gépet egyáltalán, alig lehet észrevenni, teszi a dolgát. Lehet benne szabályokat kreálni, nem a legprofibb, de megteszi. Van belőle ingyenes változat is, nem sokkal gyengébb, mint a fizetős.
2011. szept. 11. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!