Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi lett a vírusírtómmal?...

Mi lett a vírusírtómmal? (bőv. Lent )

Figyelt kérdés
Van egy gondom. Fel volt telepítve a gépre az Eset Smart Security, de egyszer csak valami hibát jelzett és nem ment többet. Ezért kitöröltem, de egy - két fájlt nem tudott. Újratelepítettem ugyanezt a programot és nem engedte. Tettem volna a Nod 32 -t, de az meg elavult, és nem ment, azért kellett letörölni. De már nem tudom mit tegyek. Legjobban vissza szeretnék térni az Eset-hez. Valaki segítsen ha tud. Köszönöm előre is. :)
2010. aug. 28. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na,ezt velem is eljátszotta... Lecseréltem Avastra!
2010. aug. 28. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha fizetnél vírusirtóra, akkor felejtsd el az Eset-et és használj VIPRE-t:) Olcsóbban lehet hozzájutni a hivatalos oldalon, rendkívül profin véd.Korábban én is Eset-et használtam, de lelassult a gépem így találomra a VIPRE-t kipróbáltam.Hát 8 vírust talált a gépen.Azóta nem vettem licenszet az Eset-re hanem a VIPRE-t vásárolom:)
2010. aug. 28. 11:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Kihagytad, hogy eredeti ESS csinálta-e, vagy tört. Ha eredeti, akkor ügyfélszolgálatnál lehet panaszkodni, ha tört, és ESS kell, akkor vedd meg.

Vírusírtónak legfeljebb az adatbázisa lehet elavult - mindnek az telepítés után -, fel kell engedni a netre, és meg kell várni, amíg frissít. Utána lehet rodeózni vele a gépen.

Ha tört ESS-t tettél fel, akkor lekapcsolták a licenced - mert gondolom még jópár ezren használják ugyanazt - azért krepált be.

Ha ingyenes vírusírtó kell, akkor Avast, ha ingyenes IS eredeti wondowsra, akkor MSE, ha nem eredeti a win és IS kell ingyen, akkor Comodo. Ne mondd, hogy nincs miből válogtni, nem csak Eset létezik, vannak bőven a súlycsoportjában nála jobbak:

[link]

2010. aug. 28. 11:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha diák vagy, akkor féláron megkapod az ESS-t, de meg kell venni a licenszet hozzá. A valódit itt találod: [link]

Másfél éve van a gépemen a valódi ESS, semmi gond nem volt vele eddig, csak éppen nem egyszerű a tűzfalának a beállítása. A lényeg: a mai rengeteg támadás nem védhető ki kiterjesztett heurisztika nélkül, ezt be kell kapcsolni.

2010. aug. 28. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem cseréld le avastra, sokkal megbízhatóbb.
2010. aug. 28. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

"Warning: Do not attempt to uninstall your ESET security product using the Windows Add or Remove Programs utility from the Control Panel."

Magyarul ők is azt írják, hogy kicsit macerás az eltávolítás, ne a Windows opcióit használd.

Az alábbi linken leírják, hogy miképp lehet kézzel leszedni, illetve van egy eltávolító program is.

[link]

2010. aug. 28. 17:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Vki tud küldeni akk egy avast license -t ? Köszi
2010. aug. 28. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha ingyenesen, akkor töltsd le és már regisztrálhatsz 1 évre ingyen:) Aztán ha lejárt, megint előjön egy ablak ahol regisztrálhatsz megint 1 évre:D
2010. aug. 29. 07:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Avastnál?
2010. aug. 29. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
avast! Home Edition 5.0-nál igen.4.8-nál is ingyenes, csak ott az interneten kell e-mailben regisztrálni az avast!-ot.
2010. aug. 29. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!