Mi történik a Nod32 vírusirtómmal?
Valamelyik nap letöröltem úgy gondoltam újra felrakom a gépre. Megnéztem és a programlistába már nincs benne, de viszont ha bekapcsolom a gépet, bejön az a kis ablak és az ikon is. Rákattintok behozza, de viszont üres az oldal. Azt írja ki hogy probléma lépett fel a "kernerszolgáltatás" során vagy valami hasonló. Próbáltam újra rárakni a gépre de nem engedi.
Próbáltam más vírusirtót is rárakni, de azt sem engedélyezi mert hogy a Nod még rajta van. Nem nagyon értem a dolgot és nem is értek hozzá. Kérlek segítsetek.
Nagyon szépen köszönöm előre is.
Lili.
Csinálj egy takarítást, pl. ezzel:
Mikor törölted, a számítógép létrehozott egy rendszer visszaállítási pontot (ha engedélyezve van a gépen).
Vezérlőpult - Biztonsági mentés és visszaállítás központja.Itt nézd meg ha megvan a visszaállítási pont vagy egy korábbi is jó,akkor állítsd vissza a rendszert.
Hát... már mindegy:D Raktam rá avast vírusirtót. Az jól működik, 4 vírust azonnal kiirtott. Hát remélem nem nagy a gáz.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!