Mi történik ha telepítem?
eddig 2-szer indítottam újra a rendszert,de ez a frissítés állandóan települni akar:Windows Xp Service Pack 3
és igazából pár napja lett újrarakva az xp,de kiírta a frissítések után,hogy megbukott a Windows eredetiségi vizsgán.és ott volt jobbra lenn ez a szöveg,azóta sikerült azt eltüntetnem mert olvasgattam erről fórumokon.viszont a kis sárga jel ott van a tálcán,mit csináljak vele?telepítsem vagy hagyjam?illetve az automatikus frissítéseket mire állítsam?nekem most erre van állítva,én állítottam arra,nem tudom helyesen e.
Csak értesítést kérek,de ne legyen automatikus letöltés és telepítés.
Töltsd le máshonnan az SP3-at, írd ki CD-re és úgy telepítsd. Automatikus frissitést kapcsold ki, amikor aktuális, az Internet Explorerrel menj fel a Windows Update-ra, amikor rákeres, mi kell a gépedre, az Egyedit válaszd. A WGA és a Rosszindulatú szoftver eltávolitót ne töltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!