Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi van a vírusirtómmal?

Mi van a vírusirtómmal?

Figyelt kérdés

Ma vettem észre,hogy az avast vírusirtóm nem volt be kapcsolva valószínűleg már jó pár napja. Nem tudom hogy történhetett, mostanában meg csak a gyerek gépezett,és ő nem figyelte.

Gyorsan elindítottam, és már a memóriavizsgálatnál kiírta, hogy indítsam újra a gépet, és úgy vizsgálta át.Megtörtént, karanténba tett pár system volume-t, meg 2 trójait. Most a gép jól megy, vírust már nem észlel, DE az avast még most sincs bekapcsolva nettezés közben, nem aktív. Miért?

2009. júl. 8. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Az avast egy nagy rakás FOS. Addig váltsál ameddig nem bánod meg, csak ne mondd hogy nem szóltam!
2009. júl. 9. 23:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mit tudsz ajánlani? Igaz ezt is ajánlották nekem, mert előtte meg Nod volt, de nekem az sem jött be. Attól szerintem még az avast is jobb. Előre is köszi.
2009. júl. 10. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Kaspersky
2009. júl. 10. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Rendszergazdai oldal/Minden program/Kellékek/Rendszervisszaállítás kikapcsolása. Gépet kapcsold ki, utána Csökkentett mód (F8). Így futtasd le a vírusirtódat. Aztán ha kész, újrainditás, rendszergazdai oldal/Rendszervisszaállítás visszakapcsolása. Ha talál valamit, leírtja.
2009. júl. 12. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja rendszervisszaállítás nagy hibéája, hogy a fertőzést is visszaállitja, esetleg rendszerfájlnak nézi. Ezért jó a Csökkentett móddl és a Rendszervisszaállítás kikapcsolással virust kerestetni.
2009. júl. 13. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!