Lenne néhány kérdésem a maffia 2-vel kapcsolatban. Segítesz?
Miért van az, hogy a játék néha lecsukódik és az asztalt látom, közben újra fel kell nyitni a játékot.
A játék világosság/sötétség aránya normális, de mikor kilépek a játékból teljesen sötét a játék. Ez általános hiba? Én rontok el valamit? Win 7 64 bitem van.
A játékban mit tegyek, ha elfogy a fegyverem? Mennyi idő után menti el a játékot? Mert most arra mentem, hogy continue the story és elölről kezdi. Vagy nekem kell mentegetni mint a GTA III-ban, vagy hogyan működik ez?
Köszi szépen,
Világosság/sötétség: Ez a játék hibája, melyet a 3. patchben javítottak, de egy fealadatkezelő megnyitásával is el tudsz hárítani.
Fegyver: Veszel :D Én hardon kitoltam, és sose volt ilyen problémám, nem tudom hogy hoztad össze. Esetleg szívózol a rendőrökkel, előbb revolvert, majd shotgunt vagy egy gépfegyvert tudsz elvenni tőlük, miután meghaltak persze :D.
Mentés: Jobb felül egy lemezzel jelzi, ha ment, ezt küldetésen belül többször megteszi, te nem tudsz menteni (majd DLCben).
Köszi szépen!
A feladatkezelőből melyik fájlt állítsam le?
A fegyvervétellel még nem voltam tisztában, mivel most raktam fel a játékot és csak most próbáltam ki.
Köszi szépen a segítségedet!
Feladatkezelőben nem kell semmit bezárni, csak nyisd meg :D
Ctrl+Alt+Del Win7en kidob bejelentkezőablakra és helyrejön a fény.
Fegyver alapbeállításon E gombbal vesz fel. Először kell csak felvenni, ha már van, akkor ha rámész auto újratölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!