Intim gyantával kapcsolatban lenne pár kérdésem, segítesz? (17/L)
Szóval, szeretnék, majd menni életemben először intim gyantáztatni.
1. Úgy tudom, hogy vannak olyan kozmetikusok, akik ilyet nem vállalnak, de aki vállal, az se mind "ugyanúgy", akkor most lazán kérdezzem meg: Hogy ne haragudj, vállalsz intim gyantát? És úgy is, hogy teljeset, a fenekemet is beleértve? /olyan kínos..:(../
2.Ha már itt tartunk, nem tudom , hogy csak én lennék, ilyen abnormálisan szőrös, de nekem nem, hogy a fenekem, hanem még a fenék lyukam körül is egészen a vénuszdombom tetejéig szőrös(nem gyengén)..:s. Most a teljes intim gyanta, csak a punci körüli részeket foglalja magába, vagy az "ilyen" dolgok is beletartoznak? Ha nem, akkor most erre külön kérjem meg?:S
Egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyha el is vállalja, akkor a fenék lyukamat, hogyan tudná legyantázni...:s Annyira kínos, legyetek szívesek segíteni egy kicsit, eléggé, hogy is mondjam stresszelem magam emiatt:S
/Elnézést, hogy hosszú lett, de annyira kínosnak érzem, hogy múszály "segítséget" kérnem/
áá én is ugyanígy vagyok.. nem csak elől de hátul is és én is most akarok menni, ugyanezek lennének a kérdéseim nekem is :D
sok sikert neked amúgy! :)
szia:)először nekem is kínos volt..:D megmondod, hogy intim gyantát szeretnél és megkérdezi hogy fazon, vagy teljes ..ha teljes akkor egyértelmű hogy a fenekednél is leszedi:P az én kozmetikusom ujjgyantát használ..először elég bizarr volt..de elv kevésbé fáj. Nyugi neki ez mindennapos dolog:) én is van mikor nagyon szőrösen megyek, de már olyan kapcsolatban vagyok vele(1 éve járok hozzá) hogy már elpoénkodunk rajta..:D szerencsére fiatal kozmetikusom van:)
18/L
Én is mostanában készülök és nekem is eléggé szőrös. Fiatal, kedves lányhoz szoktam járni, szerintem ezzel sem lesz probléma.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!