Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem vagyok túl up-to-date az...

Nem vagyok túl up-to-date az okostelefonokkal kapcsolatban, segítesz?

Figyelt kérdés

Először is nem tudom mitől függ, melyik jó, mit kell nézni, melyiknek mik az előnyei/hátrányai, szóval erős felzárkóztatásra lenne szükségem : ) Hogy tudjak választani..

A jelöltek: iPhone4, HTC Desire, Samsung Wave, Samsung Galaxy S

Előre is köszönöm.

2011. jún. 11. 00:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Desire, Desire HD, Galaxy S, Galaxy S2, ezek közül válassz, ha androidost szeretnél a felsőkategóriában.

Ha ájfónt, az meg értelemszerű.

Előtte nézd meg, próbáld ki mindkét fajtát, csak akkor tudod eldönteni, melyikre van igazán szükséged.

2011. jún. 11. 00:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd ott, hogy megismerkedsz a különböző mobil operációs rendszerekkel. Mert annak szerintem semmi értelme, hogy veszel egy ilyen drága telefont és nem vagy tisztában azzal, hogy milyen rendszer van rajta. Aztán ha tudod, hogy kb. melyik rendszer mire képes akkor már kb. el tudod dönteni, hogy melyiket választanád. Utána jöhet, hogy melyik telefon. Előtte célszerű kipróbálni 1-2 a kiszemeltek közül pl. Media Market, Electroworld, Saturn Speedshop vagy valamelyik szolgáltató boltja ahol vannak telefonok így élőbe is láthatod a rendszert. Ha minden stimmel akkor megveheted a telefont. Így elkerülhető az, hogy veszel egy telefont amit használni se tudsz és az is, hogy idióta kérdéseket tegyél fel vele kapcsolatban (amit valószínűleg már feltettek).

Érdemes olvasgatni a mobilarena.hu tesztjeit, cikkeit és összehasonlításait valamint a kiszemelt készülékek fórumait.

2011. jún. 11. 00:56
 3/4 kisendre válasza:

"Előtte nézd meg, próbáld ki mindkét fajtát, csak akkor tudod eldönteni, melyikre van igazán szükséged."

Az a baj, hogy a kipróbálás nem elég, becsapós lehet. Ha van rá lehetőséged, használd pár napig, akkor sok dolog világosabb lesz.

Pár dolog, amin gondolkozz el:

- Valóban szükséged van okostelefonra, vagy csak vágysz rá? Kihasználnád? Ez is befolyásolhatja az árkategóriát.

- Meg tudod-e szokni az érintőkijelzőt? (Nem érzed a gombokat, egy kézzel gondot okozhat kezelni, sérülékenyebb, estleg kevesebb ideig bírja az akksi)

A másik dolog, hogy a felhasználók nagy része megrögzötten az egyik rendszer 'híve', arra próbál rábeszélni, a másiknak csak a hátrányait sorolja, lehúzza, így kezeld fenntartásokkal a véleményeket, tanácsokat, nem biztos, hogy valós probléma.

Ha jelenleg nincs mobilneted, szerintem érdemes olyan csomagra váltanod amiben van valamennyi, sokszor jól tud jönni, hogy 'bárhol/bármikor' netközelben vagy. (fontos e-mail, moziműsor, nem tudom neked mi számít)

Hát hirtelen ennyi jut eszembe, talán még érdemes a youtube-on is szétnézned, sok készülékről vannak tesztek, összehasonlítások.

2011. jún. 11. 01:21
 4/4 Furjadék* ***** válasza:

Minap került a kezembe egy Desire, és nagyon tetszett.A kezelőfelülete mindent ver, semelyik másik Androidos készüléknek nincs ilyen szép kezelőfelülete.Én ezért pl soha nem vennék Samsungot Androidban.Wave-el az a "baj" hogy eléggé kevés rá az Applikáció/alkalmazás, és ha neked ez fontos lenne a késöbbiekben, akkor gondban lehetsz.

iPhone4?

Próbáld ki, ha tetszik tetszik, ha nemtetszik nemtetszik, de mindjárt jönnek, hogy szar meg f0s, ezt döntsd el magad, ne másra hallgass.

Szóval magánvélemény alapján, én mindenképpen HTC-t vennék.

De ne feledkezz meg a Windows Phone 7es rendszerről sem, egy nagyon igényes és szép operációs rendszer.Keress egy ilyen készüléket is, és próbáld ki, hátha jobban bejön mint egy Android vagy nemtudom.

Esetleg vársz egy kicsit, és kipróbálsz egy Symbian Annás készüléket is, már nagyon sok dolgot javítottak rajta, szóval egyáltalán nincsen lemaradva.(najó, egy kicsit azért mégis, de mirevalóak a frissítések, nemigaz?)

Bocsi hogy hoszzúlett, igyekeztem minél több támpontot adni:)

2011. jún. 14. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!