Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van pár kérdésem a hajfestésse...

Van pár kérdésem a hajfestéssel kapcsolatban, segítesz?

Figyelt kérdés
Tehát:A hajfesték káros a hajnak?A bolti a jobb,vagy amit a fodrász kikever?A melírozás káros a hajnak?Neked mi a tapasztalatod?Előre is köszi a válaszokat.
2011. júl. 17. 18:57
 1/2 anonim válasza:
Szia!Nem mondanám kifejezetten károsnak, persze ez színtől is függ, pl. a legtöbb szőke festékben lévő ammónia nagyon ki tudja csinálni a hajat, nekem azért is kellett levágatni a hosszú hajamat, igaz én túlzásba estem és havi 2x is szőkítettem..:)Én mindig magamnak festettem otthon, de ez is függ attól hogy milyen színre gondolsz, mert pl. szőkéből feketét vagy fordítva csak fodrásszal, ha nem akarsz kopasz lenni, vagy tök foltos hajat. A melír nem vészesen károsítja a hajat, de az már nem divat. :)Úgy hogy ha szeretnéd festeni akkor rajta, de csak ésszel, ezt sem szabad túlzásba vinni!:)
2011. júl. 17. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindig házilag van festve a hajam. Fodrásszal nem is merném befestetni, mivel hallottam olyanról, hogy vki feketére akarta festetni, és narancsságra lett neki...nem kicsit baszhatta el...:/
2011. júl. 17. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!