Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ügyfélkapu+ Apukám vállalkozó...

Ügyfélkapu+ Apukám vállalkozó, de nincs okos telefonja. Tudok neki adni egy használatom kivüli okos telot. A kérdés az lenne, hogy ha arra a telóra letöltöm azt a QR kód beolvasot az ugye nem gond, hogy nincs benne SIM kártya?

Figyelt kérdés

jan. 2. 13:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Elvileg nem gond. De amúgy a QR kódot több telefonon is be tudod olvasni (szerintem), szóval ha félsz tőle, hogy nem tudná kezelni, akkor beolvashatod a te telefonodra is és akkor két helyen lesz meg.
jan. 2. 13:09
 2/21 anonim ***** válasza:
SIM kártya nem kell, és net nélkül is működik a kódgenerálás.
jan. 2. 13:14
 3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor elvileg mindegy hogy van e SIM a telóba meg, hogy kinek SIMje van a teloba, tehát nem telefonszámhoz kötött? Köszönöm.
jan. 2. 13:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem számhoz kötött az Ügyfélkapu+, és még eszközhöz sem. Ahogy írták, akár több telefonhoz is hozzáadható a kulcs/QR-kód. A DÁP viszont eszközhöz kötődik és nem lehet átrakni másikra anélkül, hogy személyesen kéred egy kormányablakban, így azt nem ajánlott használni. Az Ügyfélkapu+ rugalmasabban használható és online is kezelhető, újraregisztrálható.
jan. 2. 13:53
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elvileg a sajátom megcsináltam kiirta, hogy aktiv, viszont nem tudok tovább menni pl a tárhelyemre. Másnál se működik?
jan. 2. 16:50
 6/21 anonim ***** válasza:
A bejelentkezésnél megadtad az autentikátorban lévő kódot? Ezt minden alkalommal meg kell csinálni, mert ezentúl 3 adattal jelentkezel be: felhasználónév+jelszó, majd a hitelesítőben lévő kódot kéri. Az a QR-kód beolvasás nemcsak a regisztrációhoz kell, hanem azzal kapcsoltad be a hitelesítőben a kódgenerálást. Ezt a 6 számból álló kódot kell megadni.
jan. 2. 17:04
 7/21 A kérdező kommentje:

Igen megadtam a kodot.

Utána ezeket irja ki:

-kijelentkezés az ügyfélkapuból

-regisztrációs adatok

-jelszó változtatás

-ügyfélkapu plusz beállitások

-ügyfélkapu törlése

Ennyit ad ki.

jan. 2. 17:18
 8/21 anonim ***** válasza:

Mert ez a fiókbeállítás oldala, erre már nincs szükség. Azokat a szolgáltatásokat amihez be akarsz lépni, ugyanúgy a megszokott oldalakon kell felkeresni, azok címe nem változott. A NAV-os cuccok a NAV oldalain (pl. szamlazo.nav.gov.hu), az egészségügyi dolgok az EESZT-ben, az általános gyűjtő a magyarorszag.hu, és így tovább.

Majd amikor ezeken keresztül akarsz belépni, akkor kell az ügyfélkapu+-t választani és ott megadni a kódot.

jan. 2. 18:46
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezt nem tudtam.
jan. 2. 19:02
 10/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs SIM (illetve netkapcsolat), akkor mégis honnan tudja a "túloldal", hogy mit generált nekem a hitelesítő és azt írtam-e be?
tegnap 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!