Ügyfélkapu tárhelyen vissza lehet nyerni a dokumentumot?
Figyelt kérdés
Mint kiderült 30 nap után automatikusan törlődött. Így nem tudtam a tartós tárba rakni sem. A dolog pikantériája ,hogy azt tájékoztattak ez a dokumentum csak postai úton kézbesíthető így én amúgy is ott vártam. Értesíts meg természetesen nem jött digitálisan. Egy kis idő elteltével beléptem gondolván megnézem hátha kaptam már valamit. Viszont már csak az értesítést látom, hogy meghiúsult illetve törlődött a digitális változat. Vissza lehet ezt valahogy nyerni? Vagy lehet kérni, hogy a teljes folyamat elölről kezdése nélkül küldjék ki újra a tárhelyemre a dokumentumot?2023. okt. 29. 00:00
1/1 anonim válasza:
Én beállítottam hogyha bármit kapok ügyfélkapura arról azonnal emailt kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!