Miért kell benenni az ügyfélkapu + készítéséhez az okmányirodába ? Miért kell letölteni vmi appot ?
Elkezdtem váltani rá, erre írja hogy adjak meg vmi kódot, egy appra amit elküldtek, ami nekem nincs, regisztrálni e személyivel lehet, stb, az sincs.
Itt vagyok vidéken, van most kormányablak hogy bemenjek egy nyomorult QR kódot leolvastatni ?
Az eddigi leveleim megmaradnak, mert most a 2 kapu között vagyok, egy sincs.
Mivel a + hoz megkellett szüntetni a simár, de ott meg kér vmi rákot
De be kell.
Nincs e személyim meg ilyenek.
Az ügyfélkapu is egy felesleges nyűg volt, nincs időm ilyen szrokra, nem értem miért nem vált át +ra egyszerűen.
Meg kódot küld a digitális állampolgárba.
Én rohadtul nem akarok olyan appot, de letöltöttem, e személyit kér, vagy menjek be
"Miért kell benenni az ügyfélkapu + készítéséhez az okmányirodába ? "
Alapesetben nem kell bemenni. Online igényelhető.
"Miért kell letölteni vmi appot ?"
Nem kell feltétlenül letölteni "vmi appot" sem.
Ott a webes totp.app.
De egyébként a "vmi app" (legyen az mobil (Google-/Microsoft Authenticator)-/asztali- (Verifyr, KeepassXC)/webes (totp.app)-alkalmazás) képzi a 2. faktort.
"erre írja hogy adjak meg vmi kódot, egy appra amit elküldtek, ami nekem nincs"
Értelemszerűen leírják, hogy előfeltétel az autentikátor megléte:
"Itt vagyok vidéken, van most kormányablak hogy bemenjek egy nyomorult QR kódot leolvastatni ?"
Nem kell bemenni, nem kell feltétlen a QR-kódot sem beolvastatni, hanem az autentikátorban is megadhatod a QR-kód alatt a "Nem tudom beolvasni a kódot" linkre kattintva megjelenik a megadandó kód.
Köszönöm szépen, megpróbálom.
Várj, küldök képfeltöltést ha tudok h mi van. 🤦🙃
Telefon vagy pc-ről próbálkozol?
pc esetén: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Az a kód a QR alatt van-volt, azt kell megadni a a totp app-ban, és a üf+ url-jét.
De itt is van leírás: [link]
Képfeltöltést sem enged természetesen innen, akkor leírom:
Azonosítás E-személyi alapján
Azonosítás Kormányablakban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!