Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kell benenni az ügyfélka...

Kedves Vezető kérdése:

Miért kell benenni az ügyfélkapu + készítéséhez az okmányirodába ? Miért kell letölteni vmi appot ?

Figyelt kérdés

Elkezdtem váltani rá, erre írja hogy adjak meg vmi kódot, egy appra amit elküldtek, ami nekem nincs, regisztrálni e személyivel lehet, stb, az sincs.

Itt vagyok vidéken, van most kormányablak hogy bemenjek egy nyomorult QR kódot leolvastatni ?

Az eddigi leveleim megmaradnak, mert most a 2 kapu között vagyok, egy sincs.

Mivel a + hoz megkellett szüntetni a simár, de ott meg kér vmi rákot

jan. 1. 19:14
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Továbbra sem kell E-személyi az Ügyfélkapu+ regisztrációhoz, eddig sem kellett. Két eszköz sem kell hozzá, és olyan eszköz sem kell hozzá aminek nincs kamerája, mert fényképezés nélkül is megcsinálható. A QR-kód használata sem kötelező, helyette az alatta lévő gombbal a biztonsági kulcsot kell felfedni. 40 komment után ugyanott tartasz, mintha el sem olvastad volna őket.

2 dolog kell hozzá: az alap ügyfélkapus felhasználói fiókod ami megvan. És a Google Authenticator alkalmazás, amit letöltesz a telefonra az alkalmazás áruházból.

A helyedben nem hagynám az utolsó napokra, amikor majd mindenki nekiesik és emiatt lesz használhatatlan a rendszer a túlterheléstől. 5 perc megcsinálni.

jan. 4. 10:52
 42/43 A kérdező kommentje:

Okés, igaz! :)

Köszönöm

jan. 4. 10:59
 43/43 anonim ***** válasza:
30%
Az hogyan van, hogy erőlködnek itt a kétfaktoros azonosítással, a könyvelők meg lazán tucatszám használták az ügyfeleik ügyfélkapuját, mert megadták neki önként a user+pw párost. Az ügyfelek teljes mértékben sz.rtak ezzel bele az egészbe, aztán rendszer szinten aggódunk a biztonságért? :)
jan. 4. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!