Miért kell benenni az ügyfélkapu + készítéséhez az okmányirodába ? Miért kell letölteni vmi appot ?
Elkezdtem váltani rá, erre írja hogy adjak meg vmi kódot, egy appra amit elküldtek, ami nekem nincs, regisztrálni e személyivel lehet, stb, az sincs.
Itt vagyok vidéken, van most kormányablak hogy bemenjek egy nyomorult QR kódot leolvastatni ?
Az eddigi leveleim megmaradnak, mert most a 2 kapu között vagyok, egy sincs.
Mivel a + hoz megkellett szüntetni a simár, de ott meg kér vmi rákot
Ja, 5 perc
Adjak meg vmi kódot, amit sehova se küld el, nincs e személyim, a kormányablakot javasolja h menjek be 1 qr kódért.
De amúgy igen, adathalász szrkodás.
"25, hol fényképezzem le, mikor nem vagyok PC közelben, "
Leírtam neked részletesen a #17-es válaszban, hogy nem kell hozzá PC. Nem fényképezel le semmit, hanem a biztonsági kulcsot másolod ki és adod a hitelesítőhöz. Amikor kéri a "fényképezd le a QR-kódot pontot", alatta lesz egy gomb, hogy 'nem tudom lefényképezni', és arra nyomja jeleníti meg a kódot amit beírsz az autentikátorba. Ez ugyanazt csinálja, mintha lefényképezted volna.
Közben egyszerre írtunk, ezt nem láttam:
"adjak meg vmi kódot, amit sehova se küld el"
Ezt a kódot azután fogod látni, miután a #17-es vagy #33-as válasz szerint hozzáadtad a Google Authenticatorhoz a biztonsági kulcsot, amit az oldal mutat neked a regisztrációs lépésekben.
Egy másolás-beillesztés volt amit kihagytál, ezért a két mozdulatért nehogy már bemenj egy kormányablakba. Higgadtan olvasd vissza a kommenteket.
Azért nem lehet simán csak frissíteni, mert a Ügyfélkapu+ már kétfaktoros hitelesítést használ, ahhoz meg le kell tölteni egy appot, amin belül kapod a kódokat. Szóval nem csak a neve lett más, hanem a bejelentkezés módja is változik.
Jól írták amúgy, nem muszáj hozzá laptop, meg ilyenek, elég csak a telefonod.
Viszont, ha mégis bemész a kormányablakba, akkor inkább DÁP-ot csináltass, mert az ügyfélkapu+ csak 2025 végig lesz jó, és megint mehetnél be:)
Elektronikus kapcsolattartást kértem a rendőrségtől, mint tanú, az ügyfélkapura küldik majd hogy mikor menjek🤦🙄
Egyenlőre visszaraktam a nyomorult sima ügyfélkaput, asszem 14 ig jó, mert hiába töltök le bármilyen szrtbE személyit, hasonló lófszokat kér, Én meg egész nap rohanok.
Nekem már az ügyfélkapu is teher volt. 40 éves vagyok.
Régen bementem az okmányirodába, elintéztem mindent fél óra alatt, lassan a macskámnak is igazolnom kell hogy nem vagyok robot.
Kivan a fszm az egésszel.
Na😁
De persze muszály leszek megcsinálni, mert akkor abban biztos vagyok hogy jönne valahova vmi fos, hogy nem jelentem meg.
A rendőrség honlapján is az ügyfélkapus kapcsolattartás van.
Külföldre is megyek jövő 7 en.
Miért nem volt jó az ügyfélkapu ?
Miben lesz jobb nekem a + ?
Mert lefogadom h a felület sem fog változni, az egész arra jó hogy fotózgassam a személyim, stb, adathalász gci
*Persze, mindenki ezzel akarja tölteni a szabadidejét.
Mindegy, 14 e előtt megpróbálom megint, köszönöm szépen.♥️👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!