Miért kell benenni az ügyfélkapu + készítéséhez az okmányirodába ? Miért kell letölteni vmi appot ?
Elkezdtem váltani rá, erre írja hogy adjak meg vmi kódot, egy appra amit elküldtek, ami nekem nincs, regisztrálni e személyivel lehet, stb, az sincs.
Itt vagyok vidéken, van most kormányablak hogy bemenjek egy nyomorult QR kódot leolvastatni ?
Az eddigi leveleim megmaradnak, mert most a 2 kapu között vagyok, egy sincs.
Mivel a + hoz megkellett szüntetni a simár, de ott meg kér vmi rákot
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a türelmes választ.
Engem szétb..az ideg, bocs😃
Megpróbálom
12 van okos telóm de azt írja amit küldtem képet, vagy Qr kódot kér. Pc nincs amiről leszkennelném.
De nézem a leletőségeket, köszi! ✌️
Amikor eljutsz ahhoz a lépéshez, hogy megjelenik a QR kód amit be kell olvasni, akkor lesz alatta egy olyan gomb, hogy "nem tudom beolvasni". Arra kattintva ki fog írni egy betű-szám karaktersort - ezt mentsd is el, mert szükség lesz rá a jövőben is!
Majd amikor megnyitod a hitelesítő alkalmazást, akkor nem a QR-kód olvasást választod, hanem a beállítókulcs megadását. Az előbbi karaktersor volt a beállítókulcs, azt kell itt beírni. Ez is létrehozza ugyanazt a kódgeneráló parancsot, mint amit a QR-kód olvasás csinált volna.
QR leolvasáshoz kéne egy laptop-pc.
Ez elég jó videó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!