Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kell benenni az ügyfélka...

Kedves Vezető kérdése:

Miért kell benenni az ügyfélkapu + készítéséhez az okmányirodába ? Miért kell letölteni vmi appot ?

Figyelt kérdés

Elkezdtem váltani rá, erre írja hogy adjak meg vmi kódot, egy appra amit elküldtek, ami nekem nincs, regisztrálni e személyivel lehet, stb, az sincs.

Itt vagyok vidéken, van most kormányablak hogy bemenjek egy nyomorult QR kódot leolvastatni ?

Az eddigi leveleim megmaradnak, mert most a 2 kapu között vagyok, egy sincs.

Mivel a + hoz megkellett szüntetni a simár, de ott meg kér vmi rákot

jan. 1. 19:14
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
jan. 1. 19:45
 12/43 anonim ***** válasza:
78%
Ha van már regisztrált (sima) Ügyfélkapu hitelesítésed, akkor nem kell bemenni sehová. Csak egy Google Authenticatort kell letöltened a telefonodra, ha még nincs. Ha okostelefonod sincs, az már egy fokkal bonyolultabb, de meglévő ügyfélkapuval továbbra sem kell elindulni semerre. Kövesd a linkelt oldalak lépésenkénti leírását.
jan. 1. 19:47
 13/43 anonim ***** válasza:

Telóval: [link]

Lehet elkapkodtad? Van authenticator a telefonodon vagy nincs?

jan. 1. 19:47
 14/43 anonim ***** válasza:
78%
Ne az EESZT oldaláról akarj belépni vagy regisztrálni (#11 komment) a még nem létező hitelesítéssel. Az ötös kommentben van a leírás, és az oldal linkje ahol elkezdheted a regisztrációt.
jan. 1. 19:49
 15/43 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a türelmes választ.

Engem szétb..az ideg, bocs😃

Megpróbálom

jan. 1. 19:50
 16/43 A kérdező kommentje:

12 van okos telóm de azt írja amit küldtem képet, vagy Qr kódot kér. Pc nincs amiről leszkennelném.

De nézem a leletőségeket, köszi! ✌️

jan. 1. 19:52
 17/43 anonim ***** válasza:
78%

Amikor eljutsz ahhoz a lépéshez, hogy megjelenik a QR kód amit be kell olvasni, akkor lesz alatta egy olyan gomb, hogy "nem tudom beolvasni". Arra kattintva ki fog írni egy betű-szám karaktersort - ezt mentsd is el, mert szükség lesz rá a jövőben is!

Majd amikor megnyitod a hitelesítő alkalmazást, akkor nem a QR-kód olvasást választod, hanem a beállítókulcs megadását. Az előbbi karaktersor volt a beállítókulcs, azt kell itt beírni. Ez is létrehozza ugyanazt a kódgeneráló parancsot, mint amit a QR-kód olvasás csinált volna.

jan. 1. 19:55
 18/43 anonim ***** válasza:
78%

QR leolvasáshoz kéne egy laptop-pc.

Ez elég jó videó: [link]

jan. 1. 19:58
 19/43 anonim ***** válasza:
jan. 1. 19:59
 20/43 anonim ***** válasza:
83%
#18: erre gondoltak a fejlesztők, hogy mi van ha valaki telefonról regisztrál és nem tudja a kamerával a saját képernyőt lefényképezni, ami ugye képtelenség, ha nincs más eszközöd. Ezért tudja lekérdezni a beállítókulcsot a QR-kód alatti gombbal, mert azt csak másolnia kell szövegként az autentikátorba, nincs fényképezés (amúgy ha visszafejted a QR-kódot, akkor ugyanez a beállítókulcs van beleágyazva).
jan. 1. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!