Csomag frissítés sikertelen a Calibre miatt OpenSuSe Tumbleweed (Gnome),miért?
A kérés feldolgozása meghiúsult
További részletek:
"Problem with instaled Calibre 7.17.0.xxxx x86-x94"
Egy idő múlva a képfeltöltés eltűnik,akkor ez a hiba üzenetet adja.
Becsülöm az elhatározásodat, de mondjuk a Tumbleweedet pont nem tudnám jó szívvel kezdőknek ajánlani.
Egyébként én szívesebben frissítek Yastból, tapasztalat, hogy a SuSE grafikus frissítője finoman szólva is hibákkal van tele.
Bocsi, nem kritizálni akartalak, és véletlenül sem "visszatéríteni" a Windowsra. Én is szeretem a Tumbleweedet, a másodlagos rendszerem az, csak... kicsit vannak problémás részei.
Egyébként kevésbé divatos disztrók esetén érdemes az adott disztró fórumait is átnézni. Bár nagyrészt angolul van, de ha ez nem akadály: [link]
Illetve más disztrók fórumában sem szoktak azért kiutálni, pl. a linuxmint.hu fórumában rendszeresen meg szoktak fordulni más disztróról is kérdések.
Megpróbálkozhatsz még a HUP-pal is, bááár... arra számíts, hogy ott először az összes felmenődet elmondják a legősibb mesterséget művelőnek, mielőtt hajlandóak lennének segíteni...
Esetleg ha használsz Usenetet (News) (érdemes szerintem megismerni ennek a világát is), ott a Linux témájú listákon is érdemes érdeklődni: alt.comp.linux, alt.comp.os.linux, comp.os.linux, de van a SuSE-nak is hírcsoportja: alt.linux.suse, alt.os.linux.suse, stb.Itt is írnak róla: [link]
(Annyi jótanács, hogy a freenews.netfront.net szervert érdemes használni, talán ez a legstabilabb ingyenes news szerver.)
És ahogy #6 is mondja, érdemes SuSE alatt parancssorból (vagy Yastból) frissíteni, és bár kicsit kockázatos, de ilyen esetekben azt is meg lehet tenni, hogy eltávolítod a problémát okozó csomagot, frissítesz, és utána felteszed újra. Bár ugye ott a kérdés, hogy mi van, ha nem sikerül?... Szóval ez azért némi kockázatot rejt magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!