Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ecom Testvérek kurzusa. Van...

Ecom Testvérek kurzusa. Van olyan Nő esetleg Anya aki elvégezte? Kicsi baba mellől nem tudok 8 órába vissza menni, szeretnék valami sajátot

Figyelt kérdés

febr. 2. 08:44
1 2
 11/15 sava2 ***** válasza:
0%
mocskos csaló banda az, igen. :D :D de azért minden lépésüket figyeled baszki. na utolsó írás volt, zárom a témát, nem érek rá erre
márc. 3. 10:20
 12/15 PMC Wagner válasza:

#11 dehogy figyelem, tiktokon jött szembe velem párszor.

Linket még mindíg nem kaptam semmiről se privátban se itt a többieknek. Ne számokat mutass az lófszt érdekel mekkora a forgalom a számládon. Nem tudom mit fosol mit tudnék csinálni vele? Sőt mivel ez egy anonym oldal még személyhez sem tudnám kötni szóval azt is megcsinálhattad volna hogy másét linkeled de még ehhez is kretén vagy.

Egyébként a fiúk egyik shopja megvan. a Hortobágyi Konyha. Tudod hogy eljárás indult ellenük? az oldalat már le is szedték, kínai szart árultak magyar kézműves termékként.

márc. 3. 12:04
 13/15 sava2 ***** válasza:
unalmas, engedd már el
márc. 3. 16:57
 14/15 sava2 ***** válasza:
0%

Lépj tovább ne ragadj már meg egy dolognál.

nem fosok"kretén :D

Lassan kezdődik a műszakod, szerintem inkább arra koncentrálj :)

Jó munkát kívánok, és Szép Napot!

márc. 3. 17:03
 15/15 PMC Wagner válasza:

"nem fosok"kretén :D"

Akkor gondolom nem lenne gond egy linket adnod :)

"Lassan kezdődik a műszakod, szerintem inkább arra koncentrálj :)

Jó munkát kívánok, és Szép Napot!"

A kívánságod köszönöm köszönöm, nem műszakozom de egyébként valóban dolgozom, de simán ráérek. Küldheted a linket

márc. 3. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!