Volt már mással, hogy együtt lakott a testvérével és annak a gyerekével?
Kicsit furcsán érzem magam, nem tudom mi a felelőségem nagybácsiként. Általában csak vigyáznom kell rá 10 percre vagy segíteni tornáztatni.
10 hónapos.
(egyébként szeretem őket és játszani is szoktam a kicsivel, csak olyan fura).
Nulla felelősséged van a testvéred gyerekével szemben és q vialgon semmit nem kell vele csinálnod.
Kivéve, ha ingyen laksz náluk és némi bebiszittelest várnak el fizetség helyett
Hát ha szeretnél jó nagybácsi lenni, talán az nevezhető felelősségnek, hogy hosszú távon ne mutass rossz példát, de ez sem kötelesség.
Ha ők mentek hozzád, az is jófej dolog szerintem, hogy elviseled őket, nehéz sokszor egy babát tolerálni. Ha viszont te hozzájuk, akkor azért illik jobban alkalmazkodni a család életéhez.
Szeritem ebben az esetben a kerdezo es a testvere is a szuleikkel elnek es a teso a szulok nyakara odaszult egy gyereket.
Semmi dolgod nincs, nem a te gyereked. Szivessegbol segithetsz a tesodnak ha akarsz.
Nem.
Én nem is hagynám, hogy pl beköltözzön mellém a tesóm a gyerekével.
Bár ebben az esetben a szólőkhöz cuccolt a tesó, és te kényelen vagy elviselni.
Nem a legszerencséebb helyzet, de néhány hónapig kibírható (feltéve, hogyha anyuka nem tervez éveken át ott maradni).
"Bár ebben az esetben a szólőkhöz cuccolt a tesó, és te kényelen vagy elviselni."
Sehol nem olvastam, hogy így lenne. Lehet, hogy a kérdező költözött a testvérhez, lehet a testvér a kerdezohoz, lehet együtt költöztek a szülőktől kapott közös ingatlanba.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!