Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » OBS studio-val lehet egyáltalá...

OBS studio-val lehet egyáltalán éles game play videókat felvenni? Vagy csak homályos/pixeles felvételeket maximum beállítások mellett?

Figyelt kérdés

Az Nvidia saját kijelző fellevőjét (ShadowPlay) használtam, de nem voltam megelégedve vele. Ajánlották az OBS-t, ami jelenleg szarabb felvételt csinál mint a ShadowPlay.

Nem tartalom készítés a cél, haveroknak szoktam felvenni ezt-azt, viszont szeretném ha éles felvételek készülnének.

Ebből kifolyólag nem is nagyon merültem bele a program használatába. Mindent a maxra állítottam, de ugyan olyan szar homályos, ránézésre 30FPS videókat vesz fel mikor legalacsonyabb beállításokon van. Tehát gyakorlatilag mindegy mit állítok, mindig szar a felvétel minősége. 1440p-4K felbontáson játszok.

Gépem bőven elég lenne, 12700K, 32GB RAM, 2TB 980 PRO, RTX 4080.

Valamit én szerencsétlenkedek, vagy ennyit tud az OBS?

2023. márc. 25. 01:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ja ez elég korrekt.
2023. márc. 26. 00:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!