Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Három partíció, az elsőn van...

Három partíció, az elsőn van Win 7, a másodikon adat, a harmadikra akartam volna Win 10-et telepíteni, de nem sikerült. Ennyire számítana a partíciók sorrendje?

Figyelt kérdés
Pendriveról nem indul el a telepítő, a második partícióról indítottam, de nem sikerült. Valami tipp esetleg?
febr. 3. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Dugd be a pendrivet amin a telepítő van majd kapcsold be a gépet. Miközben töltődik be lépj be a biosba. Ott a bootnál válaszd ki elsődlegesnek a pendrivet majd mentsd el és lépj ki: A telepítőnek kell ilyenkor indulnia.
febr. 3. 17:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam, nem sikerült...
febr. 3. 17:11
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Fentebb azt írtad, hogy a másodikról indítottad, tuti jól csináltad? Mert ennek így kellene működnie.
febr. 3. 17:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Mit lehetne elrontani? :D:D
febr. 3. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy nemsok mindent, de a leírtak alapján így nem tudom megmondani, hogy mi lehet a probléma, mert mennie kellene.
febr. 3. 17:21
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
A partíciót, hogy melyekre akarod telepíteni, telepítés közben lehet kiválasztani, nem a telepítés előtt.
febr. 3. 17:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Az lehet esetleg, hogy túl új a Win 10 verziója (az egyik legutóbbi), és egy régebbi gépre nem lehet föltelepíteni?
febr. 3. 17:24
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

6. hozzászóló

a kérdező problémája az volt, hogy nem indul el a telepítő, nem az, hogy mikor lehet kiválasztani, hogy hova akarja telepíteni ...

febr. 3. 17:27
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Win 10-nél nem hallottam még ezt a problémát, csak win 11-nél, szerintem mennie kellene. Mennyire régi az a gép? Milyen processzor van benne? Hány gb memória és ddr hanyas?
febr. 3. 17:29
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon nem érted.

Indítsd el a pendrive-ról a telepítést és majd ha elérkezel a patíció kiválasztásához akkor azt a partíciót választod ki amelyikre telepíteni akarod.

[link]

febr. 3. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!