Van egy régebbi Fujitsu gépem. Újra lett rakva rajta a Windows 7 32bit. Próbáltam MP4 videót nézni, szaggat. Mi lehet a megoldás? (más formátumút még nem próbáltam)
Figyelt kérdés
VLC, KMPlayer, MediaPlayer-rel is próbáltam lejátszatni. Feltettem a KLite codec packot is.ma 15:50
1/2 anonim válasza:
"Van egy régebbi Fujitsu gépem"
Pontos típus? Vagy hogy milyen processzor, mennyi RAM, milyen videokártya van benne? Mindezt azért kérdem, hogy tudhassuk, hogy kb. milyen erős gépről van szó.
"Próbáltam MP4 videót nézni, szaggat."
Az MP4 csak egy konténer formátum, összefogja a audio-, video- és feliratsávokat. Ami a szaggatást okozza az feltehetőleg az eléggé összetömörített videosáv - jó lenne tudni, hogy azt milyen kódekkel tömörítették össze. Ugyanis a nagy felbontású, magas tömörítési rátájú, modern (például H.265-ös) kódekekkel tömörített videó dekódolása eléggé gépigényes, ha a videovezérlő nem támogatja annak dekódolását, akkor az teljes egészében a processzorra marad, ami lassabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!