Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A 2007-es Word programba...

A 2007-es Word programba (laptopon) hogy tudok képet illeszteni be?

Figyelt kérdés

Egy iskolai projekthez kellene be illeszteni képeket. De sajnos azt sem tudom hogy kell lementeni az internetről a képek vagy mi hogy meg legyen a laptopban. Szóval légyszi aki tudja az írja le nekem.

Köszi előre is!

2023. márc. 19. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Erre a véleményre senki nem kíváncsi.

Ez pedig ékes példa arra, hogy az oldal tele van a magadfajta bukókkal, akik ahelyett, hogy érdemleges válszt adjanak a kérdésre, a másikat ekézik.

Gratulálok, légy büszke megadra.

Az utolsó állításod rád is igaz.

2023. márc. 22. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem bunkóság, ez gonoszság, még ha ezt gondolod igaznak akkor is. Nem kell mindent kihányni a szádon!

2023. márc. 22. 19:42
 13/17 A kérdező kommentje:

10-es

Nem szoktam mindig nyomkálni a közösségi oldalakat, tanulok is. És bocsáss meg hogy kissé elfelejtettem hogy hogy kell ezeket csinálni és hogy nem vagyok akkora számítástechnikus ember.

2023. márc. 22. 23:21
 14/17 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokat köszönöm szépen! <3
2023. márc. 22. 23:22
 15/17 anonim ***** válasza:

A 2016-osat akkor tudod feltelepíteni, ha megveszed. Igen, persze, lehet ilelgálkodni is, de bocsi, az ilyesmik egyrészt nem érdekelnek, másrészt nem fogok benne segíteni. Tök legálisan be tudod szerezni az Office 365-öt, ami majdnem ugyanolyan, mint a 2016. Az eltérés tényleg minimális. Bocsi, ne vedd magadra, de ha valakinek az probléma, hogy nem pontosan ugyanazzal a verzióval dolgozik, mint amin tanult, akkor ő vagy rémesen inkompetens, vagy iszonyatosan gyatra módon tanították. A 2013-tól a legújabbik az összes tök ugyanúgy néz ki, legfeljebb kicsit más a dizájn... Esetleg 2 centivel odébb pakoltak egy-egy ikont, de nagyjából tényleg ennyi a különbség. Vannak/voltak olyan verzióváltások, ahol tényleg nagy volt a különbség. Mondjuk a 2003 és a 2007 között. Akkor vezették be a szalagos eszköztárat. Ott tényleg komoly különbségek voltak, bár azért aki kicsit talpraesettebb, és logikusan átgondolta, hogy akkor mi hogyan, és merre van, az azért kis keresgetés után megtalálta, amit akart. Az alapvető dolgok meg minden szövegszerkesztőben hasonlóak.

Amikor főiskolára mentem, a (kedvenc) tanárom nagyon ajánlotta az AbiWordöt. Kicsi, sallandmentes, megbízható, és lehet, hogy vannak olyan dolgok, amik a Wordben megtalálhatók, ebben meg nem, de ezek olyanok, amiket 99%-ban úgysem használna az ember. Kipróbáltam, megtetszett, és évekig használtam. Előtte semmi információm nem volt róla, amit tanultunk szövegszerkesztésből (Word, mi még a 2.0-t tanultuk), az alapján kezdtem el használni. Pár év múlva meg váltottam az Open/LibreOffice-ra, és a mai napig azt használom. Ott sem volt semmi előismeretem a konkrét termékről, de mégsem esett nehezemre használni. A munkahelyemen meg a Google online office-át használjuk, de ahhoz sem volt nehéz hozzászokni. Mert alapvetően minden szövegszerkesztő hasonló. Ha mondjuk képet akarsz beszúrni, akkor általában a Beszúrás menüpont alatt kell keresni, mint ahogy szinte mindent, amit be akarsz a dokumentumba illeszteni. Kivéve a táblázatot, mert azt sok szövegszerkesztő külön menüpontba szervezi, de ha az ember végignéz a menüsoron, ezt sem olyan nehéz megtalálni.

Abban szinte biztos vagyok, hogy majd ha a munkád, vagy a mindennapjaid során nem ugyanazzal a verzióval, de lehet, hogy nem is ugyanazzal a szövegszerkesztővel fogsz dolgozni, amit az iskolában megtanultál. Én még a Word 2.0-t tanultam, aztán használtam 6.0-t, 95-öt, 97-et, 2000-et, utána AbiWordöt, aztán OpenOffice-t, LibreOffice-t, ezekből is azóta már kijött jópár verzió, a munkahelyemen meg Google Dokumentumokat.

Félre ne értsd, értelek én, hogy szeretnéd ugyanazt, mint amin tanultatok, én csak arra akarok rávilágítani, hogy nem katasztrófa, ha nem pontosan ugyanaz a verzió van.

Az Office 365-tel kapcsolatban pedig a rendszergazdátok tud közelebbit mondani.

2023. márc. 23. 10:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. márc. 23. 16:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2023. márc. 24. 09:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!