Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxra ismertek olyan rendsze...

Linuxra ismertek olyan rendszerszintű equalizert, ami nem hoz létre virtuális kimenetet?

Figyelt kérdés

Nos, jó lenne egy hangszínszabályzó Linuxra, de valami olyan, ami nem hoz létre virtuális kimenetet, hanem szimplán beékelődik a jelútba, közvetlenül oda, mielőtt a PCM jel a hangchiphez jutna.

Fedora, a hangrendszer PipeWire.

Valami olyasmi kellene, mint Windowson a Realtek programja, az se hoz létre virtuális kimenetet, hanem a fő kimenethez ékelődik be.

Úgy szeretném, hogy az ALSA-ba ékelődjön be, és az látsszon az egyetlen kimenetként, tehát ne kerülőúton (virtuális hangeszközön keresztül) menjen, hanem a fő jelútba kerüljön.

Ha ilyen nincs, akkor nekem az is jó, ha valahogyan el lehetne rejteni a programok elől a "nyers" kimenetet, a lényeg az, hogy ne lehessen megkerülni az equalizert úgy, hogy átnyomod közvetlenül a hangeszközre.

Bocsi, ha hülyén fogalmaztam, remélem, hogy érthető, hogy mire gondoltam. Ismer valaki ilyen programot, vagy egyéb megoldást?

ma 18:25
 1/2 urandom0 ***** válasza:
EasyEffects?
ma 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Az nem jó, mivel eleve létrehoz egy virtuális kiemenetet.

Azt használtam (volna) egyébként.

ma 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!