Linuxra ismertek olyan rendszerszintű equalizert, ami nem hoz létre virtuális kimenetet?
Nos, jó lenne egy hangszínszabályzó Linuxra, de valami olyan, ami nem hoz létre virtuális kimenetet, hanem szimplán beékelődik a jelútba, közvetlenül oda, mielőtt a PCM jel a hangchiphez jutna.
Fedora, a hangrendszer PipeWire.
Valami olyasmi kellene, mint Windowson a Realtek programja, az se hoz létre virtuális kimenetet, hanem a fő kimenethez ékelődik be.
Úgy szeretném, hogy az ALSA-ba ékelődjön be, és az látsszon az egyetlen kimenetként, tehát ne kerülőúton (virtuális hangeszközön keresztül) menjen, hanem a fő jelútba kerüljön.
Ha ilyen nincs, akkor nekem az is jó, ha valahogyan el lehetne rejteni a programok elől a "nyers" kimenetet, a lényeg az, hogy ne lehessen megkerülni az equalizert úgy, hogy átnyomod közvetlenül a hangeszközre.
Bocsi, ha hülyén fogalmaztam, remélem, hogy érthető, hogy mire gondoltam. Ismer valaki ilyen programot, vagy egyéb megoldást?
Az nem jó, mivel eleve létrehoz egy virtuális kiemenetet.
Azt használtam (volna) egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!