Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az újabb PUA ( Johnny Berba)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az újabb PUA ( Johnny Berba) öngyilkossága egy rendszerszintű problémára világít rá?

Figyelt kérdés

[link]

Anglia talán volt legsikeresebb PUA-járól van szó. A pick up artistok kapcsán azt kell tudni, hogy a Youtube és más vállalatok a PUA anyagok, tanítások szigorú elfojtásába kezdtek 2019-től, vélhetően a feminizmus nevében. Ezért hatalmas klienskört veszítettek az ilyen tanítók akik megmutatták a fiatal férfiaknak miként is kell megszólítani nőket, nem szabad félni és piedesztálra emelni a nőt és teljesen normális dolog leszólítani nőket mindenhol, ismerkedni velük természetesen.

Egy újabb ilyen tanító ment teljesen csődbe a ballib hatalom miatt és vetett véget életének.

A Youtube és más hasonszőrű társaságok ténykedései miatt egyre kisebb az esélye, hogy támogatókra lelnek a kicsit félénkebb, bizonytalanabb férfiak és az eredmény meg is lett. Lett egy csomó incel aki elkönyvelte, hogy neki semmi esélye a nőknél.

Ez egy olyan rendszerszintű problémára világít rá amely a túlzásokba vitt feminizmusra ered?

ma 16:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam eddig erről, de most utána olvastam és azt gondolom, hogy ocsmány az egész úgy, ahogy van. Arra buzdít, hogy erőszakosan próbálkozz mindenkinél, akinél csak lehet, akár fizikálisan is. Tényleg van, aki ezt a nézetet vallja?
ma 16:11
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Az ő döntése volt, ennyi. Emiatt is a nőket okolni, istenem...
ma 16:15
 3/15 A kérdező kommentje:

1

Egyre többet kezdenek félni ezt tenni, mivel félnek, hogy ez szexista és emiatt be is perelhetik őket.

Ami szomorú, hiszen az ismerkedést elő kellene segíteni de valamiért egyre nehezebbé lett téve, egyre kevésbé organikus a párválasztás, áthelyeződött az online térbe ahol algoritmusok döntik el ki kivel alkot párt, ki kivel szexel.

ma 16:15
 4/15 A kérdező kommentje:

2

Nem a Youtube-ot, megavállalatokat okoltam véletlenül? Nem a rendszert?

ma 16:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én tudom rosszul, de a PUA az nem a nők átveréséről szól? Nem a leszólítós ismerkedésről magáról, hanem hogy mit hogyan kell eljátszani, megvezetni a nőt hogy meg tudd fektetni? Ez is a neve, Pick Up Artist. Felszedi, megdugja, ugrik a következőre. Nem is rejtik véka alá ezt a véleményüket se a nőkről. Így azért kicsit másabb a dolog, nem?

Amúgy mi a yt indoka, miért tiltotta le őket?

ma 16:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Miért kéne bárkit is okolni? Az ő döntése volt.
ma 16:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem ártana tudni, hogy egészen pontosan miért kapcsolták le a PUA tartalmakat?

Nehezen tudom elhinni, hogy öltözködési tanácsok vagy vicces szófordulatok megosztása miatt kezdett hajtóvadászatba a YouTube.

ma 16:33
 8/15 anonim ***** válasza:

Az erőszakosság nem szexizmus, hanem erőszakosság. Helyes is, ha tiltják az erre buzdító kontentet.

ma 16:39
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem a nőket verik át a puával, hanem azokat akik fizetnek érte.

Elhitetik velük hogy a külső nem számít, csak a magabiztosság/dominancia.

Aztán arcon csapja őket a valóság

Ha nem vagy jó külsejű férfi, te kurvára nem fogsz csinos nőket felszedni, főleg nem nyilvános helyeken.

ma 16:46
 10/15 anonim ***** válasza:

Most utána néztem ennek a Johnny Berba tagnak, és bőven megvoltak a saját démonai, ezeket a démonokat pedig a létező legsekélyesebb, legdepresszívebb életvitellel próbálta elűzni (a szorongását és az alacsony önbizalmát úgy akarta elűzni, hogy szexért könyörög nőktől az utcán).

R.i.p. meg minden de ha leülsz, és úgy istenigazából végiggondolod a kérdésedet, akkor szerintem te is rájössz, hogy elég cink dolog a szerencsétlen tag halálát a nőkre, feministákra, ballibsikre, vagy ...a youtubera..??? kenni.

Amúgy a pua már önmagában is cink dolog; kb olyan, mintha a hozzád hasonló fiatal, cselekvőképes, az élete teljében lévő férfiak szánt szándékkal a lehető legrosszabb példaképeket keresnék ki magunak. Ha van ebben a sztoriban rendszerszintű probléma, akkor az az, hogy mennyire rosszak vagytok példakép keresésben.

ma 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!