Van itt olyan informatikus aki még nem használja még Windows11-et? És ha igen miért nem? Szerintetek egy operációs rendszert addig kell használni ameddig van még támogatás?
Semmim sincs amin elindul.
Olyan szinten mellényúltak a hardver és driverek terén, hogy használhatatlan.
Én megelégedéssel használom, pedig nem vagyok Informatikus, sem milliomos nem vagyok, mert biztonsági őrként keresem a kenyerem.
Nem tojok be attól, mert a neten már a huszonhatodik senki is elmondta milyen szar. Még jó hogy nem hallgattam rájuk, mert nekem atom stabil.
Az hogy most nem ki forrott, akkor mi van? A villanyautó sem kiforrott, mégis tömegek veszik, mert az lesz a jövő.
#9: Nem akarok nagyon belemenni, és szétoffolni ezt a kérdést. De még mindig több sebből vérzik a dolog. A sok elolthatatlan porig égő autó. A hatótávolság, az akku élttartam miatt várható horror szerviz költség. A környezet szennyezést is csak annyiból oldja meg, hogy a szennyezés nem a városba történik. Már eleve az akkugyártás is brutál környezett szennyező a hatalmas édesvíz igénye miatt.
A legutóbb nagyot röhögtem a céges villany kamionon. Zsír új, még 1000 km -t sem futott. Csak annyi a dolga, hogy napi 6 -szor a város egyik széléről a másikra menjen. A külső raktártól a gyárig. Volt egy kis eső mostanában a sofőr akku szagot érzett, majd egy percen belül megállt a kamion, után újraindított a a rendszert, de megint csak 100 m -t tett meg, ezt még 5x el kellett játszani, csak úgy tudta leszállítani az anyagot. Azóta is ott rohad a gyár udvarán. Visszaállították a régi dízeles DAF -ot a helyére, amibe 1 200 000 km van, de még mindig megbízható. :D
Maradjunk annyiban bőven van még mit megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!