Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A vírusírtó miért törli le az...

A vírusírtó miért törli le az összes crackelt fájlt a gépről?

Figyelt kérdés
Utána napokig javítgathatom a rendszert amit a virusírtó elcseszett.

2022. jún. 2. 23:06
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
63%

De frissen telepített Windows10 alatt se:

[link]

2022. jún. 3. 02:32
 12/43 anonim ***** válasza:
76%
#10: Aha, persze... ;D
2022. jún. 3. 02:33
 13/43 P.O.C. ***** válasza:
63%

Úgy tudom a legtöbb vírusírtóba kikapcsolható, hogy milyen mappákat ne vegyen figyelembe. Felveszed a crackelt szoftvereid mappáit, és utána nem fog cs*sztetni. Nekem legalábbis pl. Eset -nél ez bevált.

Én amúgy a fő gépemen már nem használok cracelt szoftvereket. Van egy külön tesztelős/szemetelős gépem erre, ha mégis szükség lenne egy kis warezra. Itt le van tiltva az alap vírusvédelem is. Persze ennél a gépnél semmilyen személyes adatot nem adok meg, be sem jelenkezek sehova se, max FAKE accountokkal.

2022. jún. 3. 05:59
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

LOL

Tele van a gépe crackelt szarokkal, és még meg is magyarázza, hogy ez miért jó 😂😂

Ki ez az ember...

2022. jún. 3. 08:05
 15/43 anonim ***** válasza:
77%

Azért, mert a crackelt program mellett nagyon gyakran érkezik vírus is, plusz ugye a crack maga is illegális.

Ahelyett, hogy a vírusirtód szidod, inkább használj legális programokat! Már nem 2000-et írunk, amikor még tényleg szinte muszáj volt crackelt programokat használni.

Egy szürkelicenszes Windows 2000 forint. Minden másra meg se szeri se száma a nyílt forrású, ingyenes programoknak. Fel nem fogom, hogy miért használ még valaki 2022-ben crackelt programokat?! Apám is ilyen hülye, aztán csodálkozik, hogy folyton benyeli a vírusokat.

Kérdező: kérlek magyarázd már el, milyen programokhoz kell neked crack, amit nem tudsz megoldani ingyenes vagy olcsó programokkal?!

2022. jún. 3. 11:15
 16/43 anonim ***** válasza:
82%

"akik a freeware programokat ajánlják, vajon tudatában vannak annak, hogy az ilyen programok tele vannak adware, opencandy, keylogger és csomó hasonló kártevőkkel?"

Hol olvastad ezt a marhaságot? Nyílt forrású programokat kell használni. Azokban nincs ilyesmi, mert bárki megnézheti a kódját és el se lehetne rejteni.

"LibreOffice is egy tömör kémprogram"

Anyám borogass! Ezt az ügyeletes vérpistike mondta neked?

2022. jún. 3. 11:22
 17/43 anonim ***** válasza:
58%

Unalmas ez a sok vedd meg, nem ez volt a kérdés :)

Mellesleg: nagy releaser nevek által kiadott crackben nem szabadna, hangsúlyozom, nem szabadna lenni semminek, de garancia nincs rá.

2022. jún. 3. 11:22
 18/43 Thunderfairy ***** válasza:
77%
Nálam az AVG antivírus nem nagyon ellenzi a crack-elt játékokat. Tudom használni őket. Egyébként ha leszedi őket akkor keres olyant amit nem szed le. Vagy vedd meg legálisan. ENNYI.
2022. jún. 3. 16:09
 19/43 A kérdező kommentje:

Hát mindenféle gányolásra valóban jók az ingyenes programok is, DE ha minőségi munkát akarsz ahhoz a profi szoftverek elengedhetetlenek. én például csakis Premiere Pro-val szoktam videót vágni és meg is van az eredménye mert több százezren nézik a csatornámat, de nyugi nem tudhatjátok ki vagyok, mert csakis angol nyelven gyártok tartalmat amit 90%-ban csak külföldiek néznek.:)

Szóval, nyilván kisebb jelentéktelenebb dolgokra el lehet hülyéskedni a freeware programokkal is, és valóban vannak azok között is amik jók, de profi munkához profi szoftver is kell higgyétek el. Vagy ha szerintetek nem, akkor ti még életetekben nem végeztetek professzionális munkát a számítógépen...

És valóban nem az volt a kérdés, hogy mit vegyek meg és mit nem. Én se szoktam más zsebében turkálni.;)

2022. jún. 3. 16:33
 20/43 anonim ***** válasza:
77%

"Hát mindenféle gányolásra valóban jók az ingyenes programok is"

Például a top500 szuperszámítógép 100%-a Linuxot használ:

[link]

az Internetet kiszolgáló szerverek 70-80%-a Unix-szerű (szóval főként Linux) alapú:

[link]

az okostelefonok 70%-a a nyílt forrású Androidon (ami Linux) alapul:

[link]

ilyen "kisebb jelentéktelenebb dolgokra" használják.

"de profi munkához profi szoftver is kell higgyétek el. Vagy ha szerintetek nem, akkor ti még életetekben nem végeztetek professzionális munkát a számítógépen..."

Ezért is fut Linux nálunk a céges gépeken, szervereken. "Kisebb jelentéktelenebb dolgok" ;)

2022. jún. 3. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!