Melyik az a parancssoros program, amivel, egy .exe fájlt, szüneteltetve (Suspend) státusz-al lehet futtatni?
"kérdésemet töröljék, valami ok miatt, amire még az email-es üzenetbe választ se adtak"
Előfordulhat, hogy az "ominózus" kérdés alatt odáig fajulhattak az indulatok (sok bejelentés érkezett egyes/több hozzászólásokra) az állóháború folyamán, hogy az admin/moderátor jobbnal látta a probléma forrását elfojtani, és ahelyett, hogy percenként bejelentéseket vizsgálgasson, inkább törölte az egész kérdés-válasz folyamot. Magyarul csírájában elfojtotta a kibontakozó konfliktust.
Ezen szerintem ne háborogj, ha fontos számodra, fogalmazd át, finomítsd és írd ki a kérdést - vagy ne, de akkor engedd el.
(már megint miből maradtam ki...:)
30-as, mások a nézeteink, az egésznek a lényege az, hogy valami hasznost, és működő-t létrehozzak, a lehető leg-eltérőbb módszerekkel. Tudom, hogyan működik, viszont, én foltozgatom, senki más, legalábbis, a rendszeremet.
Az ellentmondás-t, hát, nem érzem, lehet nem 100%-osan tudom, hogy hogyan működik viszont, az alapvető hibákat, 1 kattintás, az általam készített módosításokkal kijavítani, ami ráadásul, még Win 10-en is működik, mert a registry kulcsok, ugyanazok.
A SenSor program pedig kernel szinten, induláskor, mindent rögzít nekem, ha valami nem jól sül el, tudni fogok róla, ha valami települ, tudni fogok róla, ha bármi történik szintén.
És, nem versenyzek :D csak magammal, magam mögött, soha nem maradtam még le, az azt jelentené, hogy már nem vagyok önmagam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!