Melyik az a parancssoros program, amivel, egy .exe fájlt, szüneteltetve (Suspend) státusz-al lehet futtatni?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy az sfc /scannow, internetet használ, ráadásul, feltöltött, 15-16 mb körüli méretű adatot, és letöltött, 40 mb méretű adatot (Seriousbit netbalancer) érzékelte, ez nemigazán tetszik. Szóval, most az a cél, hogy egy dos-os parancs-al, a Windows mappába rekurzívan, lefuttatom az összes .exe fájl-t, majd blokkolom az internet elérésüket, a netbalancer-el.2021. szept. 26. 11:31
11/45 A kérdező kommentje:
Pontosan :D Nekem alternatív védelem van, ugye amikor egy folyamat, csatlakozni akar, az internet-hez, először is, registry kulcsokat nyit meg, nos hát, azoknak a megnyitását, lekorlátoztam, így megerősítés nélkül, nem csatlakozik semmi se, az internet-re. :D Az az igazság, hogy nem a windows rendszerfájlok azok, amikben nem bízok, hanem az álcázott, windows rendszerfájlok. Tudom, hogy nincs 100%-os védelem de, jobb felkészültnek lenni, mint nem :D A tűzfal-nak, meg, most lehet, hogy ostoba indokom van, de nem tetszik a neve. Ezért nem használom, és ez most viccen kívül így van.
2021. szept. 26. 12:23
12/45 anonim válasza:
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Houston, Houston! We have problems in the emelet!
13/45 anonim válasza:
Elárulom neked, minden rendszerben rengeteg rés van, amiket nem fogsz megoldani azzal, ha letiltod az internethez való hozzáférést. Tökéletesen felesleges ez a paranoia.
14/45 A kérdező kommentje:
Tudom 13-mas, de még mindig jobb, mintha nem is törődnék vele.
12-es, ez teljesen igaz :D
2021. szept. 26. 12:38
15/45 Szirty válasza:
"Ha blokkolod a windows rendszerfájlainak internetelérését, akkor kb. használhatatlan lesz a rendszered."
A windows internetkapcsolat nélkül is használható.
16/45 Pelenkásfiú válasza:
#15 Nyilván, de ő nem anélkül akarja használni.
Akkor húzza ki a kábelt, azt' jó' van. : D
17/45 anonim válasza:
"gye amikor egy folyamat, csatlakozni akar, az internet-hez, először is, registry kulcsokat nyit meg" Ez nekem egy teljesen új dolog. Miért kéne egy bármilyen folyamatnak a registry-hez nyúlnia egy socket művelethez, talán egyedül a bind esetén tudnám ezt elképzelni, de azt is meg lehet úszni aznélkül, hogy a registry-t meg kéne nyitni olvasásra. Nem emlékszem, hogy bármelyik fordító úgy fordítana egy socket create-t, vagy connectet, hogy ahhoz kéne neki registry entryhez hozzáférés. De lehet, hogy tévedek, kb. 10 éve néztem meg, hogy mit fordít a C a socket műveleteknél.
18/45 A kérdező kommentje:
Az, teljesen mindegy miért, mert alap esetben, valóban nem így van, viszont, egy driver esetében, már így van, ha persze, így írod meg magát a driver-t.
2021. szept. 27. 05:57
19/45 A kérdező kommentje:
Viszont, ne térjünk el a kérdéstől, nekem ez, fotnos.
2021. szept. 27. 07:28
20/45 A kérdező kommentje:
Fontos*
2021. szept. 27. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!