Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hányszor "kell" a szolgáltatón...

SárdnA71 kérdése:

Hányszor "kell" a szolgáltatónak (T-Online) hibáznia ahhoz, hogy hűségidő lejárta előtt felmondhassak?

Figyelt kérdés
72 óra áll rendelkezésre a javításra. Ez még rendben is lenne, ha évente lenne 1-1 ilyen alkalom. Harminc napon belül harmadik alkalommal megy el a net.

2018. máj. 2. 11:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Pontosan milyen jellegű az a 30 napon belül harmadszorra jelentkező hiba?

Válasz: ELMEGY AZ INTERNET. ÉS VÁLTOZÓ, DE 2, 12 illetve kb. 24 ÓRA A HELYREÁLLÍTÁSI IDŐ. NEKEM EZ A MUNKÁM MIATT MEGENGEDHETETLEN.

2018. máj. 7. 09:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Most komolyan, normálisan megkérdeztem, hogy mi a hiba, és elhiszem, hogy fontos neked a szolgáltatás, de a válasz amit adtál kb. olyan, mintha a szervizben azt mondod, hogy nem megy az autó... Most, hogy azért mert benzin nincs benne vagy akkumulátor, vagy kerék nincs alatta vagy mittudomén, azt találjam ki.

Nem tudom, hogy az interneten keresztül pl. az IPTV és/ vagy a voip is érintett-e, wifin vagy kábelesen használod-e az internetet, csak a Telekom által adott eszközt használod vagy van mellette saját routered is. Tudom, ezzel nyúzunk mindenkit mikor telefonáltok, de: puszira, bemondásra nem veszünk fel semmilyen bejelentést. A kérdésekkel határoljuk be a hibát. Gondoltam segítek úgy, hogy ha leírod a lehető legtöbb infót, akkor cserébe "látatlanba'" leírom, mi lehet a hiba és van-e jogalapja annak, hogy szerződésszegéssel vádold a Telekomot és erre hivatkozva felmondd az előfizetést.

Ha szeretnéd, hogy olyan írjon véleményt, aki a másik oldalon áll, akkor írd le a hibát, mert ezt eddig is tudtam, hogy nincs internet. Ha nem szeretnéd, nem kell válaszolnod.

2018. máj. 7. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!