Melyik a legolcsóbb internet 7000ft-ig hűségidő nélkül?
Figyelt kérdés
nógrád megyében, litkén lakok.2018. febr. 4. 20:42
1/6 anonim válasza:
2/6 Danny2014 válasza:
Szia szerintem a diginél, ha lehet ott,de ezt csak a pontos címed megadásával tudod megnézni.
3/6 anonim válasza:
Mi lenne ha kérnél árajánlatot a helyi szolgáltatóktól? Ezt te is meg tudod tenni
4/6 anonim válasza:
Telekom DSL 10. Hoznak elosztót, modemet, van vezetékes telefon hozzá, van kábeles internet és wifi, valamint IPTV 30 csatornával. 7700 ft jelenleg, de ha leveszik az ÁFÁT, 6800 lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
És CSAK az internetet lehet náluk kérni?
2018. ápr. 5. 20:28
6/6 anonim válasza:
Lehet külön is, nekem a megvásárolt házban benne volt a telefonkábel, azt cserélték újra, hoztak wifi-routert. De jár mellé a vonalas telefon is. Később, amikor a vihar tönkrevágta a műholdvevőt, kértem az IPTV-t is. Mindez rendben működik DSL10-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!