Mennyi lenne a kötbér?
Figyelt kérdés
Szóval van most nekünk telenor mobilnetünk. 50Gb-os adatcsomag van 2500Ft-ért 2 év hűségidőre. Azért csak 2500Ft mert ezelőtt a szerződés előtt volt egy másik is, ahol 25Gb limites net volt, viszont ekkor a készülék (router) elromlott. Kaptunk helyette egy újat, amit ki is fizettünk és ekkor ajánlották fel hogy 2500Ft-ért kapunk 50Gb limites netet. Ebből a szerződésből van még 14 hónap, viszont szeretnénk lemondani. Azt szeretném megtudni mennyi lenne ez esetben a kötbér, ha lemondanám a hűségidőt. Olvastam, hogy a kedvezményt kell kifizetni, de nem teljesen értettem ez esetben mi számít annak :/ A válaszokat előre is köszi!#internet #router #lemondás #Telenor #számítástechnika #kötbér #mikrohullámú internet #hűségidő #wifi #hűségidő lemondása
2017. okt. 28. 23:27
1/8 anonim válasza:
az a kedvezmény amit levonnak havi szinten a számlából. pl ha vettél egy telefont akkor a telefon árát kell kifizetni.
ha havi szinten mondjuk 2000ft kedvezményt kapsz a csomagból akkor az eddig elmúlt hónapok*2000
Ez a szerződésen biztos rajtavan, de telefonon 10 perc megkérdezni.
2/8 A kérdező kommentje:
De akkor most mi számít kedvezménynek? Mert azért kapjuk ennyiért a netet mert elromlott régebben a router. A szerződésben nem találtam erről semmit :(
2017. okt. 28. 23:38
3/8 anonim válasza:
A kötbér kb megegyezik a hátralévő 14 hónap havidíjainak összegével.
Normál áron.
4/8 anonim válasza:
Csak sokan nem tudják hogy korlátlanul is lehet használni :D
5/8 A kérdező kommentje:
Várj akkor most a kötbér több mint ami most fizetnék ki 14 hónap alatt? De ez miért éri meg a szolgáltatónak? A szolgátatónak nem éri meg mert nem vagyok hülye és inkább tovább fizetem a netet ilyen áron, és esetleg veszek egy másikat is. Vagy a normál ár a 2500? Mondjuk úgy se éri meg lemondani...
2017. okt. 28. 23:51
6/8 anonim válasza:
hülyeség, ilyeneket csináltak régen de már nem lehet.
7/8 A kérdező kommentje:
Mi hülyeség? :D
2017. okt. 29. 01:30
8/8 anonim válasza:
"A kötbér kb megegyezik a hátralévő 14 hónap havidíjainak összegével. "
nekem pl t mobil csomagra havi 300 ft kedvezmény járt kártyánként. És ezt kellett visszamenőleg kifizetni. Mivel kb 3 hónapot használtam így olcsón megúsztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!