Internet beköttetés, kötbér?
Üdvözlök minden kedves fórumozót!
Múlt hónapban kötöttem a telekomnál az otthoni internetes szerződést (netmánia M 20mb).
két napra rá kijött a telekomos kolléga nem tudta bekötni ugyanis az utcánk ezen felén nincs oszlop amiröl leköthette volna a tuloldalon pedig földkábel van, mondta hogy ásni kell. Ma jöttek a telekomos munkatársak és mikor kiásták a földet láttuk hogy ezen az oldalon nincs földkábel sem. Két lehetőséget mondtak: 1, jövőhéten megkérdezik a felettesüket hogy a szomszéd dobozáról áthozhatják-e, ha igen nincs baj. 2, Ha nem akkor viszont az oszlopról kell elásni idáig az pedig 300-400m-re van tőlünk és többszáz ezer forintba kerül hogy elhozzák idáig a kábelt.
A kérdésem az, hogy ha ásniuk kell és azt mondom hogy így nem kérem a szolgáltatást mivel nem tudom kifizetni akkor ha felmondom a szerződésem kell-e kötbért fizetnem (mert végülis nem azért mondom fel mert időközben meggondoltam magam, hanem mert az ásást nem tudom kifizetni) és ha kell akkor kb. mennyire számíthatok?
Komoly választ/válaszokat várok, nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm a segítséget!
Nagy kő esett le a szívemről.
Nagyon szépen köszönöm a választ! :))
Ment a zöld pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!