Nincs semmi lehetőségem felmondani a T-Home netet, egy vagyon fizetése nélkül?
Kiépítették a DIGI internetet az utcában, és én 4 hónapja kötöttem 2 év hűségszerződést a T-Home -v
al valami kedvezményért cserébe. Viszont még ezzel a kedvezménnyel is jóval olcsóbb ( és persze gyorsabb ) lenne a DIGI.
Felhívtam a Telekomot, és 50 ezer forint lenne a felmondás.
Valaki járt már hasonló cipőbe? Van valami lehetőség, hogy ha nem is ingyen ( nem vagyok olyan akinek minden ingyen kell ), de legalább olcsóbban felmondjam? Még 20-30 ezret is simán megérne nekem, de 50-et már nem tudok kifizetni.
Előre is köszi!
Ha be tudsz bizonyítani egy szerződésszegést a szolgáltató hibájából kifolyólag (amire kb. semmi esélyed nincs), akkor bontható a szerződés.
Valahogy bírd ki azt a hűséget.
Hát van valami amit már hónapok óta kerülgetek, de még nem energiám, meg türelmem felhívni őket.
A szerződésben amit kiküldtek 3300 Ft szerepel a 30 Mbites net havidíjának de a számlán 3675 Ft mindig. Bár valószínűleg ha bejelentem felajánlanak valami egyszeri jóváírást és el van intézve.
persze, lehet hogy behozza, de ha nincs miből kifizetni 50 ezret, akkor nincs miből.
Persze ha félre teszek egy kicsit, akkor ki tudnám fizetni, de addigra még drágább lesz a felmondás, mivel elvileg az eddig kapott kedvezményeket szedik be.
Amikor megkötöttem a szerződést, akkor még nem tudtam, hogy lesz itt is Digi.
Pedig még előtte fel is hívtam a Digi-t, hogy elérhető-e a szolgáltatásuk, de azt mondták, hogy nem, és nem is várható. Erre fel meg tessék...
Hello
Én is úgy játszottam ki párszáz forintból megúsztam.
írj privátot és leírom hogyan kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!